Zobrazit přihlášovací formulář

PŘEKRÁSNÉ LETNÍ ŠATY DESIGUAL - S - top stav!

Administrace

PŘEKRÁSNÉ LETNÍ ŠATY DESIGUAL - S - top stav!

990 Kč 1 390 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 60 Kč
Nabízím Vám tyto překrásné luxusní jedinečné šatičky od Desigual. Jsou naprosto úchvatné, nemají chybičku. Zapínání je vzadu na zip. Velmi přiléhavý střih, který se od boků výrazně rozšiřuje. Vzadu skvěle řešená překřížená propletená ramínka, je to…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 16. 2. 2016
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

PŘEKRÁSNÉ LETNÍ ŠATY DESIGUAL - S - top stav!

990 Kč
Koupit
Nabízím Vám tyto překrásné luxusní jedinečné šatičky od Desigual. Jsou naprosto úchvatné, nemají chybičku. Zapínání je vzadu na zip. Velmi přiléhavý střih, který se od boků výrazně rozšiřuje. Vzadu skvěle řešená překřížená propletená ramínka, je to nádhera :-) Šatičky skvěle sedí a jsou velmi příjemné a sexy :-)
Vel. 36S odpovídá, vhodné pro XS+S, řiďte se prosím mírami, snažím se je změřit opravdu co nejpřesněji, šatičky jsou totiž bohužel spíš skutečně jen pro štíhlé manekýnky.
Materiál velmi příjemný a vzdušný, proti světlu lehounce transparentní: 100% bavlna.
Barvy odpovídají fotkám, základ je lněná bílá.
Stav - šatičky jsou takřka JAKO NOVÉ, super top stav, chybičku jsem nenašla, jen mi jsou bohužel malé, nedopnu je, jinak bych je vůbec nenabízela.
Tip: k šatičkám se naprosto dokonale hodí suprová černá kabelka s třásněmi od Mango, kterou vidíte na fotce a také ten úchvatný takřka nový kabátek od Desigual. Obojí najdete mezi mými dalšími nabídkami, tak se podívejte a vybírejte :-)
CV
  • Značka

    DESIGUAL

  • Velikost

    S

  • Rozměry

    Délka včetně ramínek cca 125 cm, průramky 34-40 cm (vzadu guma), hned pod prsy 35-37 cm, pas 36-38 cm, snížený pas 38-40 cm, boky 39-41 cm, přibližně v nejširším místě přes zadek 43-46 cm.

  • 12. 12. 2023, 15:52

  • Zobrazení

    409

  • Oblíbené

    1

Další nabídky bazárku

LUXUSNÍ TOP/SUKNĚ 2v1 - XS/152 - TOP STAV
NÁDHERNÉ ŠATY TERRANOVA - S/M - TOP STAV

Kategorie