Zobrazit přihlášovací formulář

*Čistící micelární voda 2v1 SEBO VÉGÉTAL+1 ZDARMA*

Administrace

*Čistící micelární voda 2v1 SEBO VÉGÉTAL+1 ZDARMA*

Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Čistící micelární voda 2 v 1 SEBO VÉGÉTAL pro smíšenou až mastnou pleť. Svěží textura dokonale odličuje a tonizuje pleť, odstraňuje make-up, přebytečný kožní maz a nečistoty, pleť tak znovu získává svěží a zdravý vzhled. Řada Sebo Végetal byla vyvinuta…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 5. 8. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

*Čistící micelární voda 2v1 SEBO VÉGÉTAL+1 ZDARMA*

  • Popis zboží
Čistící micelární voda 2 v 1 SEBO VÉGÉTAL pro smíšenou až mastnou pleť. Svěží textura dokonale odličuje a tonizuje pleť, odstraňuje make-up, přebytečný kožní maz a nečistoty, pleť tak znovu získává svěží a zdravý vzhled. Řada Sebo Végetal byla vyvinuta speciálně pro mastnou pleť se sklonem k nedokonalostem. Obsahuje pudr ze šišáku bajkalského, který pleť prokrvuje, čistí, zmatňuje a obnovuje její jednotnost. Voda je bez parabenů, minerálních olejů, barviv a silikonu, doporučuje se aplikovat každé ráno a večer na obličej i oči pomocí kosmetického tamponu. Obsah 200ml. Zcela nová, nepoužitá, exp. 03/2019, běžná PC 219 Kč.

ZDARMA Hydratační micelární voda HYDRA VÉGÉTAL pro normální a smíšenou pleť, svěží a jemná, zbavuje pleť nečistot a make-upu, zároveň ji tonizuje, hydratuje, regeneruje a rozjasňuje. Bez parabenů, minerálních olejů, barviv a silikonu. Složky rostlinného původu: javorový cukr, míza z bio agáve, betain, voda z bio vilínu. Původní obsah 200ml, zbývá 1/3, již nevyužiji, exp. 03/2019, běžná PC 199 Kč.

Hodnota výměny 270 Kč.
  • 29. 8. 2018, 8:13

  • Zobrazení

    2

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

*KRÁSNÁ MACRAMÉ DEKORACE DUHA PŘÍRODNÍ BARVY*
*KRÁSNÝ KERAMICKÝ ZELENÝ OBAL NA KVĚTINÁČ*

Kategorie