Zobrazit přihlášovací formulář

LEGO Star Wars 75189 Těžký útočný chodec Prvního ř

Administrace

LEGO Star Wars 75189 Těžký útočný chodec Prvního ř

2 750 Kč 3 900 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 3 uživatele
Ovládni Těžkého útočného chodce Prvního řádu a vyraz do boje proti Poeovi, Rey a spojencům Odporu. Střílej z na hlavě umístěných pružinových děl a zamiř na cíl rychlým vystřelovačem v horní části. Když ti dojde střelivo, otevři zásobovací prostory a znovu…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 30. 6. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

LEGO Star Wars 75189 Těžký útočný chodec Prvního ř

2 750 Kč
  • Popis zboží
Ovládni Těžkého útočného chodce Prvního řádu a vyraz do boje proti Poeovi, Rey a spojencům Odporu. Střílej z na hlavě umístěných pružinových děl a zamiř na cíl rychlým vystřelovačem v horní části. Když ti dojde střelivo, otevři zásobovací prostory a znovu nabij.

Pokud se vojáci Odporu dostanou příliš blízko, přichystej jim velké překvapení a shoď záďové miny! Dokážou jednotky Odporu zvítězit nad tímto drsným strojem? To záleží jen na tobě.

Obsahuje 5 minifigurek: Kapitán Poe Dameron, Rey, voják Odporu, řidič chodce Prvního řádu a Stormtrooper Prvního řádu. Součástí chodce jsou pohyblivé nohy, pohyblivá hlava s otevíracím kokpitem pro minifigurku a pružinové vystřelovače, dále zaměřitelný rychlý vystřelovač na vrcholku, oddělitelné plynové bomby v zadní části a otevírací úložný prostor na náhradní náboje po straně.

Mezi zbraněmi najdeš Reyin světelný meč, dva blastery a blasterovou pistoli. Otoč pákou a zamiř rychlý vystřelovač v horní části
  • 19. 2. 2019, 19:31

  • Zobrazení

    50

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

LEGO 11009 CLASSIC Kostky a světla
LEGO Classic 10692 Tvořivé kostky
LEGO Classic 11008 Kostky a domky

Kategorie