Zobrazit přihlášovací formulář

LEGO Creator 31059 Silniční motorka

Administrace

LEGO Creator 31059 Silniční motorka

550 Kč 890 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 7 uživatelů
Vyrazte na projížďku na silniční motorce LEGO Creator, která se pyšní detailním motorem, extra širokými pneumatikami s blatníky a funkčními pružinovými tlumiči. Nechybí ani detailní výfuk, skvělé čelní sklo a řídítka, zkrátka nic, co by měl pořádný model…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 30. 6. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

LEGO Creator 31059 Silniční motorka

550 Kč
  • Popis zboží
Vyrazte na projížďku na silniční motorce LEGO Creator, která se pyšní detailním motorem, extra širokými pneumatikami s blatníky a funkčními pružinovými tlumiči. Nechybí ani detailní výfuk, skvělé čelní sklo a řídítka, zkrátka nic, co by měl pořádný model z této řady mít. Můžete jej snadno přestavět na Cestovní motorku a také na Dragster.

Stavebnice LEGO Creator jsou určeny všem tvořivým dětem. Tato série se vyznačuje možností sestavit z kostiček v rámci jedné stavebnice více tematicky podobných modelů, a rozšířit si tak možnosti hraní a stavění. Děti si zamilují tu úžasnou příležitost objevovat nové možnosti a přestavovat modely aut, zvířátek, strojů, domů i letadel. Stavebnice LEGO Creator rozvíjí kreativitu, jemnou motoriku i představivost a fantazii dětí a řadí se mezi jednu z nejoblíbenějších dětských her.
  • 24. 6. 2019, 20:34

  • Zobrazení

    95

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

LEGO 11009 CLASSIC Kostky a světla
LEGO Classic 10692 Tvořivé kostky
LEGO Classic 11008 Kostky a domky

Kategorie