Zobrazit přihlášovací formulář

Inzerát, který se pokoušíte rezervovat nebyl nalezen.

Inzerát, který se pokoušíte rezervovat nebyl nalezen.

LEGO Creator 31059 Silniční motorka

Administrace

LEGO Creator 31059 Silniční motorka

550 Kč 890 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 7 uživatelů
Vyrazte na projížďku na silniční motorce LEGO Creator, která se pyšní detailním motorem, extra širokými pneumatikami s blatníky a funkčními pružinovými tlumiči. Nechybí ani detailní výfuk, skvělé čelní sklo a řídítka, zkrátka nic, co by měl pořádný model…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 30. 6. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

LEGO Creator 31059 Silniční motorka

550 Kč
  • Popis zboží
Vyrazte na projížďku na silniční motorce LEGO Creator, která se pyšní detailním motorem, extra širokými pneumatikami s blatníky a funkčními pružinovými tlumiči. Nechybí ani detailní výfuk, skvělé čelní sklo a řídítka, zkrátka nic, co by měl pořádný model z této řady mít. Můžete jej snadno přestavět na Cestovní motorku a také na Dragster.

Stavebnice LEGO Creator jsou určeny všem tvořivým dětem. Tato série se vyznačuje možností sestavit z kostiček v rámci jedné stavebnice více tematicky podobných modelů, a rozšířit si tak možnosti hraní a stavění. Děti si zamilují tu úžasnou příležitost objevovat nové možnosti a přestavovat modely aut, zvířátek, strojů, domů i letadel. Stavebnice LEGO Creator rozvíjí kreativitu, jemnou motoriku i představivost a fantazii dětí a řadí se mezi jednu z nejoblíbenějších dětských her.
  • 24. 6. 2019, 20:34

  • Zobrazení

    103

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

LEGO Ninjago 71740 Jayův elektrorobot
LEGO Marvel 76155 Ve stínu Arishema

Kategorie