Zobrazit přihlášovací formulář

LEGO Technic 42078 Mack kamion

Administrace

LEGO Technic 42078 Mack kamion

2 750 Kč 3 950 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 4 uživatele
Prozkoumej špičkové výdobytky techniky a designu s touto autentickou replikou náklaďáku a návěsu Mack Anthem z řady LEGO Technic. Tento model vyvinutý ve spolupráci s Mack Trucks Inc. přichází s celou řadou realistických technických detailů a funkcí,…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 30. 6. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

LEGO Technic 42078 Mack kamion

2 750 Kč
  • Popis zboží
Prozkoumej špičkové výdobytky techniky a designu s touto autentickou replikou náklaďáku a návěsu Mack Anthem z řady LEGO Technic.

Tento model vyvinutý ve spolupráci s Mack Trucks Inc. přichází s celou řadou realistických technických detailů a funkcí, včetně otočné přední nápravy, pohonu na zadní kola a šestiválcového řadového motoru s funkčními písty a rotujícím chladičem.

Odpojitelný návěs má výsuvné stabilizační podpěry, funkční opěrné nohy, synchronizovaná jeřábová ramena s možností bočního nakládání a kontejnery k naložení s uzamykatelnými dveřmi.

Přístupná kabina řidiče pak má otevírací dveře, nastavitelná sedadla, podrobnou přístrojovou desku, volant, sluneční clony a patrovou postel. Tuto pokročilou stavební sadu 2v1 zdobí také ornament buldoka Mack na kapotě.

Náklaďák se dá přestavět na detailní repliku kultovního popelářského auta Mack LR
  • 6. 12. 2019, 21:50

  • Zobrazení

    67

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

LEGO Ninjago 71740 Jayův elektrorobot
LEGO Marvel 76155 Ve stínu Arishema

Kategorie