Zobrazit přihlášovací formulář

Luxusní překrásné petrolejové lodičky Humanic 38

Administrace

Luxusní překrásné petrolejové lodičky Humanic 38

400 Kč 600 Kč
Zaujalo jednoho uživatele
Doprava: od 100 Kč
Luxusní reprezentativní lodičky s metalickým podpatkem od Humanic. Koupené zde před pár dny, riskla jsem tuto vel, ale jsou mi bohužel při mé vel. 38,5 malé, jinak bych je nedala za nic na světě :-) Jsou fantastický, budou pro vhodnou velikost nožky i…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 16. 2. 2016
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Luxusní překrásné petrolejové lodičky Humanic 38

400 Kč
Koupit
Luxusní reprezentativní lodičky s metalickým podpatkem od Humanic. Koupené zde před pár dny, riskla jsem tuto vel, ale jsou mi bohužel při mé vel. 38,5 malé, jinak bych je nedala za nic na světě :-) Jsou fantastický, budou pro vhodnou velikost nožky i moc pohodlné, mají stabilní široký metalický podpatek a měkkou stélku :-) Podpatek je lehoučký, nebojte :-) Naprosto jsem se do nich zamilovala, jsou dokonalé, chvilenku jsem to v nich po kanceláři zkusila, ale bohužel opravdu potřebuju o to půlčíslo až číslo větší. Kdybyste je někdo měl v 39 také v top stavu jako nové, moc ráda je koupím :-)

Vel. odpovídá, jsou vhodné pro 37,5 - 38. Stélku jsem naměřila 24,4 cm, podpatek 8 cm, výšku měkoučké podrážky cca 0,5 cm.

Barva: překrásná sytá petrolejová modro-zelená barvička. Přenádherný sytý odstín, přesně podle mého vkusu, budu Vám je fakt závidět!!! Zkusím je ještě nafotit. Dovolila jsem si zatím použít fotos od původní majitelky, za což děkuji.

Stav - jsou jako nové, paní psala, že je měla jen párkrát, nemají chybu!!! Neváhejte. Vhodné i na důležitá reprezentativní jednání, jsou elegantní a přitom rebelsky sexy :-)

Dv
  • 17. 10. 2021, 9:47

  • Zobrazení

    491

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

2x Stylový UNI šedý tenisky BK - 40 - PC 1.290, -kč
Módní kozačky na platformě vel. 39
Překrásné žabky DSGL - 38/39 - s visačkou!
Krásné pohodlnébalerínky - 37/38
Krásné sandálky Marco Tozzi - 38 - super stav

Kategorie