Zobrazit přihlášovací formulář

Nádherné sexy střevíčky bpc s hadím vzorem - 39

Administrace

Nádherné sexy střevíčky bpc s hadím vzorem - 39

750 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 110 Kč
Nádherné sexy střevíčky bpc s hadím vzorem - 39 - super stav Prodám své nejmilovanější střevíčky na vysokém podpatku a platformě. Naprosto dokonalé, sexy jak k šatičkám, tak k riflím. Jsou velmi příjemné a pohodlné na nošení i na dotek. Na nohách drží…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 16. 2. 2016
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Nádherné sexy střevíčky bpc s hadím vzorem - 39

750 Kč
Koupit
Nádherné sexy střevíčky bpc s hadím vzorem - 39 - super stav
Prodám své nejmilovanější střevíčky na vysokém podpatku a platformě. Naprosto dokonalé, sexy jak k šatičkám, tak k riflím. Jsou velmi příjemné a pohodlné na nošení i na dotek. Na nohách drží skvěle díky nártním páskům s krásnou sponou. Pásek nad prsty je zdoben velmi krásným a sexy šedobílým hadím vzorem. Sandálky jsou úžasné, kvalitní a prostě dokonalé. Prodávám je s těžkým srdcem, ale ze zdravotních důvodů už nemohu nosit podpatky.
Stav - nošené často ale jen příležitostně a slavnostně, stav je stále pěkný, nepatrné kosmetické chybičky odpovídající běžnému šetrnému používání, asi nejvíc za zmínku stojí dvě malé rýhy na levém podpatku a trošku maličko dřená barva zespodu na špičce platformy, což při nošení není samozřejmě vidět, je to zcela naprosto nepohledová strana. Vše vidíte na fotkách, mj. také to časem ztmavlé lepidlo na pravém střevíčku, které bylo zpod stélky takto trošku vyteklé už od koupi botiček, ničemu to nevadí, také to není při nošení vidět, jen bude vhodné si u tohoto pravého střevíčku dolepit přední část stélky, která se před stehy šití už odlepila, a nebo si koupit a dolepit nové stélky.
Botičky jsou vhodné pro 38+39.
Zásilkovna: 70,- kč (případně pošta doporučeně: 110,- kč)
  • 25. 12. 2023, 10:07

  • Zobrazení

    299

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

2x Stylový UNI šedý tenisky BK - 40 - PC 1.290, -kč
Módní kozačky na platformě vel. 39
Překrásné žabky DSGL - 38/39 - s visačkou!
Krásné pohodlnébalerínky - 37/38
Krásné sandálky Marco Tozzi - 38 - super stav

Kategorie