Zobrazit přihlášovací formulář

Překrásné šatičky Desigual - M - top stav!

Administrace

Překrásné šatičky Desigual - M - top stav!

1 200 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Rezervace
do 5. 8.
Doprava: od 60 Kč
Nádherné a velmi žádané midi šatičky od Desigual :-) Výrazný kousek, který krásně podtrhne Vaši osobnost i postavičku :-) Velmi krásné zpracování i barvičky :-) Parádní vypasovaný střih s hlubokým výstřihem a balonovou sukýnkou, který krásně vyrýsuje a…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 16. 2. 2016
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Překrásné šatičky Desigual - M - top stav!

1 200 Kč
  • Popis zboží
Nádherné a velmi žádané midi šatičky od Desigual :-) Výrazný kousek, který krásně podtrhne Vaši osobnost i postavičku :-) Velmi krásné zpracování i barvičky :-) Parádní vypasovaný střih s hlubokým výstřihem a balonovou sukýnkou, který krásně vyrýsuje a zdokonalí postavičku, případné nedostatky umí výborně schovat :-) Proto jsem je milovala :-) Už jsem ale hodně přibrala a jsou mi knop.

Vel. M, odpovídá, vhodné pro S+M, či ještě i užší L. Celková délka cca 94 cm. Průramky 43-49 cm, pás pod prsy s vyšívanými mandalami určuje velikost šatiček a má 38-43 cm. Pas 40-46 cm, ale dozadu se zavazuje páseček, kterým si šatičky stáhnete, pokud bude třeba. Boky v místě nastavení té balonové sukýnky 45-51 cm.

Materiál kvalitní a velice příjemný: 100% bavlna.

Barvy celkem odpovídají fotkám, základ je krásně sytě černý a kontrastuje mu lesklým růžovým lurexovým vláknem vyšitý čínský drak. Hlavní růžovobílý květ dole vlevo je obšitý žlutým lesklým lurexem a na jednom z okvětních lístků je ozdoben průhlednými oranžovými korálky. Mandaly na sukýnce jsou potištěné v pastelových tlumených odstínech zelené, fuchsiové a oranžové. Květy na prsou jsou matně fialové. Vyšívané mandaly pod prsy jsou naopak ve výrazných odstínech.

Stav - i když patřily mezi mé oblíbené, nošené byly na střídačku se spoustou dalších šatiček, jsou stále v top stavu, krásné a na parádu, bez vady, snad jen pár linek v tom lesklém saténovém květu, zblízka je to vidět, ale při nošení si toho nikdo nevšimne.
  • 16. 7. 2019, 15:36

  • Zobrazení

    15

  • Oblíbené

    1

Další nabídky bazárku

NÁDHERNÉ ŠATY TERRANOVA - S/M - TOP STAV
SUPER PARÁDNÍ SPORTOVNÍ ŠATIČKY - S

Kategorie