Zobrazit přihlášovací formulář

LEGO City 60138 Honička ve vysoké rychlosti

Administrace

LEGO City 60138 Honička ve vysoké rychlosti

580 Kč 750 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 11 uživatelů
LEGO City 60138 Honička ve vysoké rychlosti Dopadněte padoucha, než se mu podaří uniknout do bezpečí! Tentokrát to ale nebudete mít rozhodně jednoduché. Zločinec totiž ukradl peníze a zlato a ujíždí s lupem ve sportovním voze někam za město. Zpočátku…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 30. 6. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

LEGO City 60138 Honička ve vysoké rychlosti

580 Kč
  • Popis zboží
LEGO City 60138 Honička ve vysoké rychlosti

Dopadněte padoucha, než se mu podaří uniknout do bezpečí! Tentokrát to ale nebudete mít rozhodně jednoduché. Zločinec totiž ukradl peníze a zlato a ujíždí s lupem ve sportovním voze někam za město. Zpočátku se vám možná podaří ho pronásledovat, ale nakonec asi bude příliš rychlý. Přivolejte si posily v podobě policejního vrtulníku. Až spustíte Chase McCaina dolů, už nebude mít lupič žádnou šanci.



Připravte se na divokou policejní honičku! LEGO City je inspirováno životem ve městě a nabízí vašim dětem skvělou možnost tento život poznat. Najdou tu všechna hlavní témata na celé hodiny her, od policejních a hasičských sborů po spoustu úžasných vozidel a ikonických budov - zamilují si jejich stavění a hry s nimi. LEGO City je plné podrobností podněcujících představivost, a je to tedy velmi proměnlivý svět. Je to svět nekonečných příležitostí, který umocňuje jak různorodost dětských her, tak jejich zábavnost. Oblíbená stavebnice LEGO City je vhodná pro děti již od 5 let.
  • 8. 9. 2021, 20:26

  • Zobrazení

    394

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

LEGO 11009 CLASSIC Kostky a světla
LEGO Classic 10692 Tvořivé kostky
LEGO Classic 11008 Kostky a domky

Kategorie