Zobrazit přihlášovací formulář

LEGO City 60140 Vloupání buldozerem

Administrace

LEGO City 60140 Vloupání buldozerem

1 050 Kč 1 250 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 3 uživatele
Dopadněte padoucha, než se mu podaří uniknout do bezpečí! Zločinci se tentokrát pokouší vloupat do banky a buldozerem vytáhnout sejf ze zdi. Není čas na zbytečné přemýšlení - dejte dohromady tým, který vyšlete na místo. Přivolejte helikoptéru s…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 30. 6. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

LEGO City 60140 Vloupání buldozerem

1 050 Kč
  • Popis zboží
Dopadněte padoucha, než se mu podaří uniknout do bezpečí! Zločinci se tentokrát pokouší vloupat do banky a buldozerem vytáhnout sejf ze zdi. Není čas na zbytečné přemýšlení - dejte dohromady tým, který vyšlete na místo. Přivolejte helikoptéru s reflektorem a naložte vše potřebné do dodávky, už je na čase vyrazit. Bezpečnostní tým obklíčí banku a na vás je zatknout všechny lupiče.



Připravte se na divokou policejní honičku! LEGO City je inspirováno životem ve městě a nabízí vašim dětem skvělou možnost tento život poznat. Najdou tu všechna hlavní témata na celé hodiny her, od policejních a hasičských sborů po spoustu úžasných vozidel a ikonických budov - zamilují si jejich stavění a hry s nimi. LEGO City je plné podrobností podněcujících představivost, a je to tedy velmi proměnlivý svět. Je to svět nekonečných příležitostí, který umocňuje jak různorodost dětských her, tak jejich zábavnost. Oblíbená stavebnice LEGO City je vhodná pro děti již od 5 let.
  • 15. 5. 2019, 19:26

  • Zobrazení

    36

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

LEGO 11009 CLASSIC Kostky a světla
LEGO Classic 10692 Tvořivé kostky
LEGO Classic 11008 Kostky a domky

Kategorie