Zobrazit přihlášovací formulář
(návod si oblíbilo 90 návštěvníků)

Samolepící tapeta - domácí aplikace

0.0
Samolepící tapeta - domácí aplikace

Postup

Chtěla jsem nějak ozdobit naši velkou bílou stěnu v chodbě a všechno, co jsem viděla v obchodech i tady na MMB se mi zdálo předražené.. nicméně inspirovat jsem se na MMB nechala:-)
tak jsem koupila v papírnictví celkem 90 cm (šíře 45 cm) samolepící tapety, tři barvy po 30 cm.
nejdřív jsem na rubovou stranu namalovala kytky, kolečka, lístky (udělala jsem si nejdřív šablonu z papíru a tu pak obkreslila, ty nejmenší kytky jsou obkreslená vykrajovací formička, kolečka jsou štamprle), kolik se mi jich vešlo. dle počtu jsem si udělala plánek, jak to bude vypadat, vystřihla (to bylo nejhorší...:-)) a pak nalepila.

Nalepeno je na stěně ze sádrokartonu, která je vymalovaná primalexem standard. zkoušela jsem, jestli jde bez nějaké pohromy odlepit - v pohodě. otázka je, co třeba za rok:-) nicméně určitě není problém vytvořit v podstatě jakýkoli vzor, stačí trocha šikovnosti a inspirace:-) už se těším, až budu zdobit děcák.

bohužel jsem to ale nalepila moc nízko, takže spodní stonek už jen tak visí a nelepí - po zásahu mých drahých dětiček...

jinak sranda za 48 Kč, celkem 1,5 hodiny práce.

celkem jsem s těmi 90x45 cm zaplnila 100 x 75 cm stěny.

zblízka to samozřejmě tak hezké není, ale v té ploše to zanikne:-) mám z toho radost, dětičky čučely co se to děje, a teď to pořád chodí obhlížet:-)

tak pěkný výsledek jsem ani nečekala:-) už jsem se setkala i s názorem, že je to infantilní, ale jelikož dotyčná neumí sama vytvořit nic, beru to spíš jako poklonu:-)))

Návody mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k návodu

hanikam 9. 7. 2009, 12:10
Dobrý nápad, vypadá to hezky (Y)

Podobné návody

Vybrané nabídky

Kategorie