Zobrazit přihlášovací formulář

Fotografie

Přidat návod
(návod si oblíbilo 1073 návštěvníků)

Bezva stránky na úpravu foteček!

0.0
Bezva stránky na úpravu foteček!

Postup

Také jsem objevila krásné stránky, tak se s Váma o ně podělím ;o)
V pravo nahoře se zaregistrujte, pak klikněte na nějaký rámeček a už můžete vkládat obrázky!
http://imikimi.com/main/categories/120

Návod:
Registrace! V pravo nahoře klikněte na New account, vyplňte svoji přezdívku, e-mailovou adresu, heslo, zaškrtněte že souhlasíte a klikněte na create account a je to. Objeví se Vám tabulka Imikiki full a imikimi lite, klikněte na jedno z toho a nainstalujte.
Vyberte si nějaký rámeček a klikněte na něj, zobrazí se Vám ve větší velikosti, klikněte na něj znova a už se Vám zobrazí rámeček v takovém "programu" kde se dá upravovat. Klikněte na Add Photo, je to po pravé straně a z vašeho pc vyberte fotku a dejte otevřít! A foto je v rámečku, teď už si stačí pohrát a je dílo hotovo - kolem obrázku jsou takové přerušované modré čárky a na pravé i levé straně je modrý čtvereček, na ten klikněte a táhněte doprava či do leva a obrázek se bude zvětšovat či zmenšovat.
Klikněte na Save pro uložení, otevře se Vám stránka kde je už Váš upravený rámeček s fotkou.

PROSÍM UPRAVENÉ FOTKY NEVKLÁDEJTE DO SCRAPBOOKU!!! DĚKUJI ;O)

...

...

...

Návody mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k návodu

evaevaeva 23. 1. 2010, 0:22
Dobrý večer,děkuji moc za návod,jen bych se ještě chtěla zeptat,vše jsem udělala až po save,ale nevím jak upravenou fotku-obrázek uložit zpět do své složky,když to udělám klasicky má malé rozlišení a snížila se mi kvalita mojí fotky,moc Vám děkuji.Eva
violina 20. 1. 2010, 11:09
(nejdeto) holky co s tím mám dělat nejde to a nejde... není to placený? myslím pourčité době??? víte jako že jsme měly zkušební verzi ,nebo tak něco přece tu není samosebou jede to v pohodě a najednou nic hmmm zkuste to některá co má lepší znalosti angličtiny budu čekat na vaší zprávu a mooooc vám budu vděčná (flower)
77mona 20. 1. 2010, 11:13
@violina a kde vám to nejde?
violina 20. 1. 2010, 10:13
OCH OCH to dneska nejde,nebo už to nepujde nikdy copak se stalo poradíte mi někdo jak přechytračit tuto zablokovanost díky +o(
77mona 20. 1. 2010, 9:59
Dobrý den,vyzkoušela jsem pár stránek na upravu fotek ale třeba u té photofunia dá se nějak s tou fotečkou v rámečku hýbat aby byl tak akorát?děkuji :-$
kbh 16. 1. 2010, 21:08
Dobrý večer mám dnes stejný problém,každý den dělam z imikimi a je to super (Y),ale dnes jsem se pokoušela zmáčknout add photo a nějak to nejde,vše je poloviční i ten program co se do něj vkládájí ty fotečky taky je jen poloviční :-@ nevím kde je problém,včera to šlo v pohodě |-) má někdo ten stejný problém,že by dokázal poradit? :-o :-o dík katka (pernicek)
kuczerada 16. 1. 2010, 20:14
Ahojte! Já si tento program také moc oblíbila, ale ode dneška mám nějaký problém. Vždy, když chci vložit fotku (click to add photo) nebo se pokouším vytvořit nové kimi (make a kimi), tak se vše ztratí a objeví se jen nějaký copyright notice a to dělám všechno jako posledně a to to fungovalo. Zkoušela jsem vytvořit nový účet, přeinstalovat imikimi plugin, ale pořád nic. Nemáte s tím někdo zkušenost? (flower) (comp) (palice) (nejdeto) (flower)
violina 13. 1. 2010, 15:07
(Y) (Y) (Y) Mocc děkuji za krásný stránečky hezky se mi u nich uklidňuje :-)
babenka1 (upraveno) 4. 1. 2010, 12:37
Ahojte maminy,mozete sa vybláznit aj na http://photofunia.com/,tu sa nemusíte ani registrovat a úplne dole v lavom rohu si mozete zmenit jazyk na cesky. http://www.funphotobox.com/effects.aspx?current=1&uid=8600050607507 toto je dalsia stránka kde sa daju upravovat fotky. P.S.tá stránka je iba photofunia.com jetam zvyraznené aj ,,tu" ale to k tomu nepatrí,neviem preco to tiez zvyraznilo.........je to fakt super stránka,ja som sa na nej vyblbla.Pozri fotky z rod.albumu.
tehulka 3. 1. 2010, 20:19
Dobrý večer,mohu poprosit vůbec se mi neobjeví v pravo nahoře New account,abych se zaregistrovala,co mám dělat.Děkuji Denisa. (child12)
meloun51 (upraveno) 24. 1. 2010, 14:01
@tehulka Deniso dejte Imikimi.com pak úplně v pravém rohu na hoře je název Help na ten najeďte objeví se Geting Started na ten kliknite. Pak je tam 1) Create Account kliknětě na něj objeví se tabulka Napíšete přezdívku pak dvakrát pod sebou váš email, pak 2x vaše heslo, potom je tam malý čtvereček ten znamená že je vám více než 18 let, taky odkliknete a nakonec Create an Account a jste přihlášená. Bude vám to psát aby jste si nainstalovala plugin. Musíte dát znovu Geting Started sjedete šipkou dolu k bodu 3) jeto napsané světle modrou barvou toje ten plugin kliknete na něj a on se vám stáhne, napíše vám to jestli chcete uložit nebo otevřít , (dáte uložit), kam si ho uložíte je už na vás jestli na plochu počítače nebo někam jinam. Pak když znovu půjdete na imikimi, tak nahoře jen dáte username to je (vaše přezdívka) pak (password) to je vaše heslo a nakonec (Login) to se přihlásíte a jste tam a můžete tvořit.
kbh 1. 1. 2010, 21:00
Skvělé (Y) (Y) (Y) tak už se mi to povedlo, musela jsem instalovat pugin dát ruční instalaci,po načtení stránky z pluginama (WINDOWS a MAC ),jsem zavřela ostatní prohlížeče jenž byly načtení pod stránkou s pluginama *-) a nainstalovala jsem PLUGIN WINDOWS. PLUGIN MAC NEINSTALUJTE (6) (6). Instalace mě sama navedla.Kontrolu instalace jsem provedla v Start/tento počítač/disk C/program files. (clamp) :-) katka
kbh 31. 12. 2009, 13:47
Dobrý den :-$ právě jsem si zkusila změnit tu přezdívku,ale st ále mi nejde pracovat s těmi fotkami pořád mi to ukazuje že mi chybí zásuvný modul ;-) i když ho stáhnu, jde mi pouze pracovat s IMIKIMI LITE vložit pouze fotku do rámečku to jde.Nevím proč dělaly ty nové stránky od té doby se stím nemohu domluvit. (N) (N) (N) Skusí mi ještě někdo poradit kde asi bude chyba (child12) (child12) katka |-)
meloun51 (upraveno) 6. 1. 2010, 23:38
@kbh Poslední možnost, zkuste modul vymazat , znovu stáhnout a až se vás to zeptá jestli chcete spustit nebo uložit ( tak dejte uložit, třeba na plochu počítače nebo prostě tam kam si ukádáte stažené programy. Pak se zaregistrujete ze stejnou přezdívkou jakou máte a svým emailem, jako když jste to dělala poprvé a jestli vám to ani potom nepůjde tak už nevím. Hlavně aby jste přezdívku i email psala úplně stejně jako poprvé myslím tím jestli jste to psala velkými nebo malými písmeny. Protože, jestli ho máte jen stažený a ne uložený nemusí vám to jít. Taky tomu tolik nerozumím, ale dělala jsem to takto jak jsem vám teď psala.
kbh 30. 12. 2009, 14:06
ahoj já mám ten stejný problém dřív jsem si v pohodě upravovala fotečky různě jsem snimi pracovala ale co je ted ted ten nový program :^) tak mi pořád ukazuje že si musím stáhnout program imikimi :-| nejde mi stím nijak pracovat pořád mi to ukazuje že mi chybý zasuvný modul i když to stáhnu tak mi to ukáže to stejné *-) nevím co by pomohlo. katka :-o :-o :-o
meloun51 30. 12. 2009, 19:05
@kbh Katko zkuste si změnit přezdívku já jsem si ji změnila protože mi to taky nešlo a email mám stejnej teď mi to jde !!! Jak jsem pokračovala dál jsem psala Michaele pod vámi tak se koukněte !!!!
Amynka31 26. 12. 2009, 15:38
Ahojky prosím o radu dříve jsem bezproblémů upravovala fotečky na imikimi ale nyní co je to nově udělané nemám po přihlášení možnost ani výběru kategorie a nic.děkuji....
meloun51 29. 12. 2009, 19:15
@Amynka31 Michalko, když se přihlásíš sjedeš šipkou nebo kolečkem dolů tak máš po levé straně nápis navigation to je česky navigace. Je to celé ve velkém černém rámečku. Pod tím máš různé nápisy a je tam taky napsáno Categories na to klikneš a otevře se ti stránka z různými obrázky zase po levé straně k různým příležitostem no pak už si jen vybíráš rámeček který se ti líbí klikneš na něj on se ti ukáže, klikneš znovu a po pravé stranně se objeví dva barevné čtverečky v prvním je napsáno ADD photo to je když chceš dělat fotky tak na něj klikneš a upravuješ. Ten další je na psaní textu děláš stejným postupem jako u prvního to je vše.
Tadeášek12/2009 12. 9. 2010, 23:39
@meloun51 Janičko, prosím Vás, moc děkuji předem za odpověď...dnes se s tou stránkou imikimi piplu celý den, vůbec jsem úplně mimo, angličtina je pro mě Španělské město.. :-D takže, super, návod, našla jsem to až po to categories, na to jsem klikla, zobrazily se mi rámečky, pak jsem klikla na ten, co se mi líbil, ale pak píšete něco o tom, že by tam mělo být ve čtverečkách psáno ADD , ale to tam nikde nemám? díky...pořád mi to píše nějaký modul či co, tak jsem podle jiné maminky, která radila, vždy klikám na "ume imikimi - lite2", to se mi pak otevře a opravdu mohu vložit foto, ale nejde nijak upravovat a fotka je pak hrozně malá, není možné jí třeba vytisknout, protože má max 640x640pixelů,... :-( chci jí v klasické veikosti, jako třeba 2000 x 2000 pixelů apod. díky moc za radu..Monika
galjanka 23. 12. 2009, 20:55
Ahojky,chci se jen zeptat zda jsou stránky zadarmo a jestli jsou limitovány nebo tak něco moc děkui Míša A všem krásné vánoce (stromecek)
sipesi 23. 12. 2009, 22:24
@galjanka Stránečky jsou úúúúplně zdarma :-) (Y) (Y) (clamp) (clamp)
ivcacharvatova 17. 12. 2009, 11:19
Ahoj ja jsem asi natvrdloň :-D :-D.Už jsem se zaregistrovala a co mám dělat dál.Paní píše o nějaké tabulce ale ta se mi tam vůbec neukáže,jsem na svém učtě :-S.Díky za pomoc Ivča (Y)
sipesi 17. 12. 2009, 12:14
@ivcacharvatova Dobrý den Ivanko, já jsem sice taky talent na entou, ale já jsem se zaregistrovala a ještě nainstalovala program a pek jsem restartovala PC a funguje mi to!! Možná by vám pro začátek mohlo pomoci alespoň tohle. Pokud budete mít nějaký dotaz, klidně mi napište. Ráda vám poradím pokud budu vědět. :-$ http://www.pettra.estranky.cz/clanky/zajimave-clanky/www_imikimi_com---navod-k-prihlaseni
ivcacharvatova 17. 12. 2009, 13:27
@sipesi Dobrý den Simonko,děkuji za radu,ale stále mě to po registraci hodí na můj účet a už vůbec nemohu najít modrý rámeček a kategoriemi.Díky Ivča
sipesi 17. 12. 2009, 15:19
@ivcacharvatova Ještě jsem se chtěla Ivanko zeptat máte stažený na Imikimi plugin?? Bez toho vám to nepůjde!
ivcacharvatova 17. 12. 2009, 10:12
Dobrý den,taky mě to nejde nainstalovat.Nemůžete mi někdo pomoc?Díky Ivča ivcacharvatova@seznam.cz
kbh 15. 12. 2009, 21:35
Může mi někdo poradit 8-| nejde mi pořád spustit ISTALL-IMIKIMI FULL pořád mi to ukazuje,že mi chybí chybějící modul když to nainstaluji tak se stejně nic neděje, 8o| jde mi pracovat pouze z USE IMIKIMI-LITE tak ty fotky pěkně vložím a mám je tam ale nejde snimi nijak hýbat.Porádí mi někdo????????? :-o Jinak fotky jsem už i vyvolala s ruznými obrázky a jsou opravdu super (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) dík Katka katkabajusova@seznam.cz
Diances 6. 12. 2009, 0:22
Dobrý večer, mě to ale píše, že si musím program imikimi nainstalovat....vy o instalaci nic nepíšete....díky :-(
Hláďula 4. 12. 2009, 11:21
Dobrý den, mám jeden dotaz. Když si vyrobím obrázek, je v malém rozlišení. Jak udělat větší, aby se dal slušně tisknout. Děkuji za odpověď. Radka
sipesi 11. 12. 2009, 13:19
@Hláďula Já jsem taky hledala na netu jak zvětšit obrázek z Imikimi a jeden návod jsem našla-jakmile kliknete na Save-uložit, tak pod tím obrázkem se objeví 3 barevné kolonky s nápisy, klikněte na jeden z nich a obrázek se o dost zvětší, není to sice 100% profík, ale je to mnohem lepší. Zkuste a kdyžtak mně klidně vynadejte, ale mně to funguje. :-$
sipesi 3. 12. 2009, 16:14
Přeji všem maminám tady bezvadné rámečkování a super zábavu u těchto kouzelných věciček a přidám se s tím, že pracuji jak na Loonapixu, tak na Imikimi a ještě jeden prográmek jestli ho neznáte je to taky moc hezký- FrameToy.com určitě na něj jukněte. Je toho moc co je nádherné a co by člověk chtěl stihnout a mít to krásné a tak jsem vděčná, za každou takovou stránečku. Přeji hezký den!!
Dalmatinek 22. 12. 2009, 13:28
@sipesi Simčo mně ten FrameToy.com vůbec na netu nenajíždí :-(
sipesi 22. 12. 2009, 16:33
@Dalmatinek Už jsem to našla zkuste kliknout na tohle.
http://www.frametoy.com/ (Y)
sipesi 22. 12. 2009, 16:32
@Dalmatinek Raduš hned jdu do adresáře a pošlu přímo odkaz.Chvilinku vydržet!! *-)

Podobné návody

Vybrané nabídky

Kategorie