Zobrazit přihlášovací formulář

Domácí mazlíčci

Přidat návod
(návod si oblíbili 4 návštěvníci)

TAK JSEM VYROSTLA A ZAČALO HÁRÁNÍ

0.0
TAK JSEM VYROSTLA  A ZAČALO HÁRÁNÍ

Postup

KDYŽ JSME ZJISTILI, ŽE NAŠE ADÉLKA ( NĚMECKÁ DOGA ) UŽ MÁ SVŮJ ČAS,A ZAČALY SE NA PODLAZE OBJEVOVAT MALÉ ČERVENÉ KAPIČKY , RYCHLE JSME HLEDALY,JAKÉ HÁRACÍ KALHOTKY A KDE KOUPIT, PROTOŽE DO 3 DNŮ UŽ TO NEBYLY MALÉ KAPIČKY, ALE VELKÉ ČERVENÉ LOUŽE !!! OBJEDNALA JSEM NA JISTÉM WEBU KALHOTKY, KTERÉ KDYŽ DORAZILY , BYLY NAPROSTO NEPOUŽITELNÉ , A TO BYLY KOUPENY NA DOPORUČENÍ CHOVATELE NĚMECKÝCH DOG. VLASTNĚ JE ÚPLNĚ JEDNO , O JAKÉHO PEJSKA SE JEDNÁ , STAČÍ KDYŽ JE VĚTŠÍHO VZRŮSTU. ŘÍKALA JSEM SI, TAK A CO TEĎ ? ADÉLKA JE DOMA, A NESTAČILA BYCH UKLÍZET .
NAPADLO MĚ , ŽE MÁM JEŠTĚ SCHOVANÉ SLIPEČKY PO SYNOVI, A TAK JSEM NEVÁHALA, NAŠLA JE,NA ZADNÍ STRANĚ NAHOŘE JSEM VYSTŘIHLA DÍRKU NA OCAS, DO SLIPKŮ JSEM VLOŽILA DÁMSKOU VLOŽKU -NEJLEPŠÍ JE ALWAYS S KŘIDÉLKY , A ŠLA JSEM NA VĚC . SLIPEČKY SEDLY NAPROSTO ÚŽASNĚ , NIC MNE NESTÁLY, POUZE TY VLOŽKY , A NAŠE PRVNÍ HÁRÁNÍ JSME PROŽILI NAPROSTO BEZ JAKÉHOKOLIV STRESU, UKLÍZENÍ A PODOBNĚ.
NĚKDY JE LEPŠÍ NEŽ KUPOVAT DRAHÉ VĚCI OD OBCHODNÍKŮ , KTEŘÍ ZARUČENĚ PRODÁVAJÍ JEN NA KŠEFT, A O POTŘEBÁCH A PROPORCÍCH PEJSKŮ NEMAJÍ ANI PÁRU , SE PODÍVAT DOMA, POPŘEMÝŠLET , A NAKONEC NÁS TO ANI NEMUSÍ NIC STÁT .

A ÚÚÚÚPLNÁ NOVINKA JSOU STAHOVACÍ KALHOTKY OD VIETNAMCŮ CCA 35 KČ- TAK TY NEMÁ ANI ŠANCI SI SUNDAT-MAJÍ DLOUHÝ SED- STOJÍ ZA VYZKOUŠENÍ:)

Návody mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k návodu

PrachynskaMichaela 13. 4. 2009, 12:18
NO HOLKY NEVÍM NEVÍM, DALA JSEM KATATA A VLOŽKU A TA POTVORA MI JI CELOU VYKOUSALA VEN :-@ 8o| JE TO TRPASLIČÍ JEZÍVČÍK A MÁME SKORO 14 DNI ZA SEBOU...CHYSTALA JSEM SE JÍT KOUPIT KALHOTKY TY TEDA NE?????NA BODY A PAMPERS JE VEDRO...BY SE MI CHUDINKA UPEKLA...TAK NEVÍM *-) *-)
lepada 13. 4. 2009, 13:47
@PrachynskaMichaela NO TAK TO MI TAMOJE DĚLALA TAKY, VĚTŠINOU PŘEZ NOC , RÁNO BYLA DOMA SPOUŠŤ , VŠUDE SAMÁ BOŽENA .ALE ZVYKLA SI NA TO, A PAK UŽ TO NEDĚLALA ,MUSELA JSEM JI V NOCI NAČAPAT A DÁT JI ZA UŠI. PAK UŽ BYL KLID :-$
CHEA 12. 4. 2009, 23:09
Ještě že máme tu naší psí smečku venku.Když ale Chea poprvé hárala a byla v domě měla taky katky a alwaysku. (&)
veroslava 12. 4. 2009, 18:34
Úplně jako bych četla o našem prvním hárání. Také jsem hned letěla do zverimexu koupit kalhotky na hárání a pak jsem zjistila, že jsou na nic. Vyřešila jsem to bavlněnými punčochami po naší malé. Ustřihla jsem nohavice a drží suprově, ještě pro jistotu dělám uzlík na gumě. (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)
korýška 12. 4. 2009, 17:45
na naši teriérku jsem také šila "kalhotky" a dávali jsme vložky - už je [A] a pamatuju se, že hodně trpěla a styděla se - nicméně v bytě to jinak nešlo....
xlmakrela 12. 4. 2009, 11:40
:-D :-D :-D u nás to bylo to samé,my mněli nowofudlanďana a dávali jsme jí trenky od taťky a naši mají retrívra a ta nosí mamčiné gaťky ;-)
kocon 11. 4. 2009, 21:25
Taky jsme to takhle dělali... (Y)
Langoska 11. 4. 2009, 21:15
JÉ, VÍTE CO DÁVÁME NAŠÍ BAFFY, KDYŽ MÁ SVÉ DNY? KUPUJI LEVNĚJŠÍ PLENY TYPU "PAMPERS" A DOSTANE BODÝČKO PO ŠIMIM, PLENA NA SUCHÁČE KRÁSNĚ DRŽÍ, BODY NEVYSVLÉKNE A MÁME KLID. SICE JE Z POČÁTKU DOST URAŽENÁ, ALE ZA TY TŘI TÝDNY SI ZVYKNE. ;-) (&)
puzzlik 11. 4. 2009, 20:05
Mám přesně stejnou zkušenost,a protože když byla naše Bardotka menší tak si je sundavala kupovala jsem takový ty zavazovací pogumovaný kalhotky na plenky.Jistě pamatujete my na nich vyrostli.Pěkně na mašle na boku a neměla šanci. :-) :-)
Brůs 11. 4. 2009, 18:26
Mimochodem, my kupovali fence kalhotky ve zverimexu a taky jsou na vložku. Když je manžel dovezl, taky jsem říkala, že stačili dětský lidský kaťata.
karca90 11. 4. 2009, 18:06
taky tak, jen nemám chlapečka takže naše psí dáma dostala spoďárky po dceři. teď se mi vybavila historka, jak (&) hárala, byli jsme někde na plese a přitáhli jsme v noci domů trošku pod vlivem. manža šel venčit a zapomněl jí sundat ty spoďáry, takže se vrátila s prodojenýma kalhotkama a navíc z nich trčel bobek ;-) ;-) ;-) ;-) dneska je naše (&) v psím nebíčku (F)
lepada 11. 4. 2009, 19:46
@karca90 jé,no to se staloi nám, že měla prodojený spoďáry když zdrhla ven. teď jsem se nasmála teda ;-) ;-) ;-)
xstardust 11. 4. 2009, 17:49
Ano máte pravdu...děláme to stejně také dostává kalhotky s obyč babetkou .-o)) a je to nejúčinější. (Y)

Podobné návody

Vybrané nabídky

Kategorie