Zobrazit přihlášovací formulář

Aktivity s dětmi

Přidat návod
(návod si oblíbilo 10 návštěvníků)

Najdi a přiřaď dle délky a barvy - styl Montessori

0.0
Najdi a přiřaď dle délky a barvy - styl Montessori

Postup

Ruličky od kuchyňských utěrek nebo toaletního papíru jsem ustřihla tak, aby mi vyšlo hned několik velikostí a polepila barevným papírem. Na čtvrtku jsem z barevného papíru nalepila sloupce příslušné délky a bylo hotovo. Pomůcku navíc nemusíte dělat sami. Šikovné děti vám mohou pomoct s nanášením lepidla a máte pro ně další aktivitu.

Až dítě zvládne tuto barevnou variantu, na druhou stranu čtvrtky jsem si připravila up-grade, černobílou variantu. Zde už dítěti nepomáhají barvy a musí se řídit opravdu jen délkou.

černobílá varianta

barevná varianta

Návody mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k návodu

kackaberuska 4. 12. 2013, 21:12
Jsem ráda, že se montessori aktivita líbí. Více o mě a mých nápadech najdete na: http://kreativnesladybird.blogspot.cz
Nadys 25. 10. 2013, 14:13
(F) (F)
blazi 25. 10. 2013, 13:35
To je super, zase další nápak pro naši domácí Montessori. Děkuji (Y) (Y) za nápad. Už máme různé věci vyrovené a nebo se vyrábí a super to pomáhá.
ninickaa 23. 10. 2013, 8:47
Pokud chcete a mate moznost v italii tohle funguje uz od nepameti. V jakem koliv papiraku koupite tzv. Regoli. Je to takovy kufricek s ruzne dlouhymi obdelnickama. Kazdy ma jinou barvu. A deti se podle toho uci pocitat. jedna jednotka je dlouha jeden centimetr. na ukazku jak to vypada. http://curiosando708090.altervista.org/i-regoli-da-sempre/

Podobné návody

Vybrané nabídky

Kategorie