Zobrazit přihlášovací formulář

Různé vychytávky

Přidat návod
(návod si oblíbilo 39 návštěvníků)

Jakou máte stolici ?

0.0
Jakou máte stolici ?

Postup

Velice poučné informace o stolici – nebo chcete-li o „hovnu“
... nechci být netaktní, ale po přečtení mi dáte určitě za pravdu... Na toaletě toho můžete zjistit více, než si myslíte! Na toaletě toho můžete zjistit víc, než si myslíte!
Věštění ze záchodu
Jeden pohled prozradí, zda jste zdraví!
Než spláchnete, pořádně se podívejte na to, co jste po sobě zanechali.
O vašem zdraví to vypovídá víc, než si myslíte!
17. 09. 2013 Eva Jedelská
Proč je hnědá?
Hnědou barvu způsobují mrtvé bakterie, sídlící v tlustém střevě, a také žluč, kterou vylučují játra k trávení tuků. Žluč je původně zelená a během postupu tlustým střevem hnědne. Pokud ale zbytky potravy projdou trávicím traktem příliš rychle, nestačí se žluč zbarvit a stolice je pak nazelenalá. Jste-li překvapení barvou toho, co vidíte v záchodě, zkuste si vzpomenout, co jste v posledních dvou dnech jedli – zajímavé následky může mít třeba barevné cukroví z pouti.
Pokud při pohledu do mísy vidíte hnědý pevný útvar válcovitého tvaru, můžete být v pohodě. Všechno funguje, jak má. Horší je, když zaznamenáte nějaké „výstřelky“ v barvě, tvaru či konzistenci.
Mazlavá stolice
Musíte často používat záchodovou štětku? Znamená to, že vaše strava obsahuje hodně nasycených mastných kyselin. Ty prodlužují průchozí dobu, stolice je mastná a lepivá a brání střevům, aby dobře vstřebala živiny z potravy. Omezte tučná jídla a průmyslově zpracované potraviny a jezte víc vlákniny. Ze stravy vylučte hydrogenovaný tuk, který je ve výrobcích s dlouhou trvanlivostí, nekvalitních čokoládách, oplatkách s polevou, zmrzlině a podobně.
Ještě ke všemu žlutá?
Máte nejen jílovitou, mazlavou, ale i okrově zbarvenou stolici, která zanechává na hladině olejovité skvrny a dá se jen obtížně spláchnout? Svědčí to o poruše trávení tuků, která může být způsobená zánětem slinivky břišní.
Místo banánu tužka
Mohlo by se zdát, že na tvaru nezáleží. Omyl! Neobvyklé zúžení stolice, která může připomínat tužku nebo provázek, může být způsobené nádorem konečníku. Vyšetření u lékaře neodkládejte! Padají-li z vás malé, tvrdé „srnčí bobky“, může to znamenat, že má tělo nedostatek vody, také ale může jít o příznak takzvané spastické zácpy.
Toužebně očekávaná
Jakákoli stolice je lepší než žádná. Zácpa není jen otravná, ale může být signálem závažného
problému. Pokud jdete na velkou méně než třikrát týdně, stolice je tvrdá, bolestivá a objevuje se v ní
krev, určitě zajděte k lékaři.
(Více o zácpě si přečtěte v článcích Snadné cviky, které vás zbaví zácpy a Problém, o kterém se
nemluví: Zácpa).
„Praktický lékař by měl provést vyšetření per rektum a v případě potřeby vás odeslat na kolonoskopii,“
Tuhá, tmavá, rychle klesá ke dnu
Málo pijete, jíte málo vlákniny a příliš mnoho masa. Zařaďte do jídelníčku víc ovoce, zeleniny a celozrnného pečiva. S tvrdou a suchou stolicí mají střeva mnohem víc práce a může způsobit i drobná poranění.
Plave
Dostatek vlákniny - lehká porézní stolice, která chvíli pluje na hladině, a pak jde ke dnu, svědčí o zdravém jídelníčku s dostatkem balastních látek. Gratulujeme! Samozřejmě v případě, že má normální tvar i barvu.
Nebojte se ohlédnout...
Černá jako dehet - natrávená krev
„Krvácení do horní části trávicího ústrojí se nejčastěji projevuje jako takzvaná melena, černá, kašovitá, mazlavá stolice, připomínající kolomaz či dehet,“ popisuje příznaky internista Igor Tozzi. Krvácení může být způsobeno vředy či nádory v žaludku či tenkém střevě a vždy je důvodem k návštěvě lékaře, zvláště když stolice velmi silně páchne. Černé zbarvení (bez nápadného odéru) může mít i příjemnější příčinu: přehnali jste to s borůvkami, s červeným vínem nebo užíváte tablety s obsahem železa.
Červená - čerstvá krev (nebo rajčata)
Její cesta byla podstatně kratší, pochází tedy z tlustého střeva nebo konečníku. S objednáním na vyšetření neváhejte už ani den, příčinou může být kolorektální karcinom (ve výskytu tohoto onemocnění jsme na prvním místě ve světě). Ta lepší varianta: dopřáli jste si rajčatový džus nebo červenou řepu. Stopy krve, které objevíte na toaletním papíru, jsou většinou způsobené hemoroidy nebo drobným natržením konečníku.
A co vy, díváte se do mísy? Máte rádi svoje trávení pod kontrolou, nebo jsou vám tyhle záležitosti odporné a radši hned všechno proudem vody odešlete do hlubin?

Návody mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k návodu

aklimraj 28. 2. 2014, 21:53
Díky za poučný článek, kdo chce, ať si přečte, kdo nechce, nemusí ho číst :-$ :-$
wandalka 27. 2. 2014, 23:53
Pred 10r.som mala onkonález na čreve a tiež ma zachránila info v ženskom časopise o stolici v tvare tuškovej baterky.../bol to jediný môj problém/.takže článok výborný...možno niekoho zachráni
zuzikorka 27. 2. 2014, 16:51
(Y) dobrý článek :-$
lienka26 27. 2. 2014, 2:31
Hovna členíme vzhledem k jejich tvrdosti podle následující tabulky: Tvrdost hovna: Popis hovna: 1 Nejměkčí hovno, do jakého kdy můžete šlápnout. V odborných kruzích se nazývá sračkou. Hovno této tvrdosti lze bez problémů vypít (základní metodou zjištění tvrdosti hovna je pokus) 2 Jedná se o stále měkké hovno, tzv. polo sračka, nelze již vypít, ale bez problémů se s ní dá kloktat. 3 Středně tvrdé hovno, lze sníst i pomocí protézy, doporučuje se k tomu přikusovat rohlík (pro porovnání neboť by hovno této tvrdosti mělo být od rohlíku co se náročnosti na kousání týče k nerozeznání) 4 Nadprůměrně tvrdé hovno. Lze jej jíst pouze pomocí kvalitního chrupu. Jedinci s úzkým krkem by se při konzumaci nadměrně velkých hoven (viz. členění podle velikosti) mohli udusit. 5 Zkamenělé hovno, které ztvrdlo díky použití hovno deformátoru. Jedná se o přístroj, který umí deformovat hovna do nejvyššího stupně tvrdosti. Toto hovno je nepoživatelné a zpravidla bez zápachu. Členění hoven podle tvrdosti patří k základním předpokladům k přežití v této společnosti. Proto by se s ním měli seznamovat již děti v prvních ročnících základních škol.
katkajohny 2. 3. 2014, 19:34
@lienka26 Jani,dejte si to k sobě do návodů - máte tam hodně prostoru k vyjádření.Taky vám tam ráda napíšu komentík.
kvitek 27. 2. 2014, 19:24
@lienka26 Jano, tento Váš příspěvek je zcela "mimo mísu", vůbec není vtipný - pokud to tedy bylo Vaším záměrem - a je nechutný, stejně jako Vaše ikonky, které tak s oblibou střídáte. Nechápu, proč se dospělá žena musí stále zviditelňovat způsobem, jakým to děláte Vy zde...co Vás k tomu vede? Potřebujete být vidět? Daří se Vám to, jen Vámi zvolený způsob je opravdu nechutný a hodně zvláštní a vede k zamyšlení, zda jste duševně zdravá.
Kajda12 27. 2. 2014, 17:29
@lienka26 Jano, vyhledejte odborníka!!!!! Jste opravdu divná, je to vidět i na Vašich fotkách, co máte na MMB, ale i na vtípkách, ........
lienka26 27. 2. 2014, 12:49
@lienka26 Maminky klid, kdyz uz se poucuje o hovne tak se vsim vsude ne? (Y) Preji krasny den (Y)
mlsounka 27. 2. 2014, 16:53
@lienka26 divná lienko26, měla jsem pochyby o vašem duševním zdraví ( vkládání morbidních foteček) to, co dneska vyplodilo vaše houno ve vaší hlavě mně dostatečně ujistilo , že jsem se nemýlila (L) přeju vám v USA bohnice rychlé uzdravení (L)
Martitina (upraveno) 28. 2. 2014, 8:17
@mlsounka Ludmilo, jakkoliv si myslím, že je dobře, že jste sem ten článek vložila, protože může někomu pomoci... tak promiňte, ale připadáte mi, že nejste dospělá ženská, ale nějaké vztahovačné dítě. Tleskánkujete a chválíte každého, kdo vás pochválí, hlídáte a komentujete každou reakci a pomědně drze a hloupě reagujete na každého, kdo vas nepochválí, něbo komu se článek nelíbí. Proč to proboha berete tak osobně? Asi máte k těm fekáliím nějaký citový vztah nebo nevím :^) Članek jste někde opsala, nemyslím, že by to bylo vaše dílko, tak proč tak hlídáte ty reakce? Co blázníte? Lienka narozdíl od vás nebyla osobní a neurážela vás, což se o vás a některých dalších kolegyních říci nedá. Takže si užívejte svých 5 minut slávy za článek o lejnech a přeji vám upřimně mocinky tleskánků od mamineček za pěkný článeček (F)
Anqua737 28. 2. 2014, 16:51
@Martitina Marti, ja zase nechapu Vas, ze Vas to tolik rozciluje...kazdy jsme preci jiny a kazdy jinak reagujeme. Pro me jsou lepsi "tleskanecky od maminecek", ktere maximalne vyvolaji usmev a lepsi naladu nez mrzoutske napadani ostatnich....a myslim, ze zde nejde o to, zda je clanek Ludmil vymysl ci nekoho jineho...jsem tu kratce,ale za tu chvilku mi pripadne, ze Mlsounka-Ludmil bere aspon zivot trochu s nadhledem a je I proste zvedava, co reknou ostatni maminky na obcas pro nekoho "sokujici" clanek...obcas si trochu zaprovokuje no...a evidentne se ji to dari :-) Ja budu rada, kdyz v tom bude pokracovat, neni to nudne a nektere nazory jsou vskutku zajimave |:o)...Ludmil dekuji a posilam dalsi tleskanecky od budouci maminecky (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (F)...a Vam taky Marti pro lepsi naladu (clamp)
mlsounka 28. 2. 2014, 17:50
@Anqua737 0lgo (L) napsala jste to jak psycholog (Y) (Y) (Y) tleskánky jsou mi milejší, než zamračení , naštvaní bručouni, nebo štěkavé maminečky (child1) ať máte zdravé, hodné a veselé (child8)
mlsounka 28. 2. 2014, 15:32
@Martitina Martitino, je mi úplně jedno, jak vám připadám. Ttleskánkovat si můžete pod příspěvkem lienky26 a hodně nahlas jí vychvalte její osobní návod na doporučované dobroty (pl) samozřejmě po důkladné degustaci (pl) V komentáři jasně píšu, odkud mám článek o stolici, článek mám vložený ve svém albu a vy máte dovoleno si ho číst a komentovat, já můžu k vašim komentářům přidávat svůj názor. Fekálie jsou pro mně životně důležité http://www.mimibazar.cz/vtip.php?id=47028 Díky, že jste mi prodloužila mých 5 min slávy . Máte ještě nějakou výtku nebo dotaz ? (X)
kryštof1 28. 2. 2014, 9:41
@Martitina Marti, moc hezky napsané.......naprosto nechápu reakce některých dospělých žen...ale to možná bude tím, že mívám pouze plačtivé komentáře ,-)
Pekyska 27. 2. 2014, 17:05
@mlsounka *-)
evicela (upraveno) 27. 2. 2014, 12:04
@lienka26 váš stupidní,značně nechutný a rádoby vtipný příspěvek o vás hodně vypovídá (zip)
mlsounka 27. 2. 2014, 17:39
@evicela lienka26 je hodně mimo mísu , můžeme jí popřát dobrou chuť :-$
Kajda12 27. 2. 2014, 17:29
@evicela (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
Anqua737 27. 2. 2014, 9:47
@evicela trefne (clamp)
jablcko111 27. 2. 2014, 9:19
@evicela (Y)
Zrušený účet 27. 2. 2014, 9:00
@evicela Klid...... Jana teď žije v USA, tam jsou často tak blbí lidi, že ani neví jaké je jejich hlavní město. Natož, aby stíhali článek, který jim může pomoct, vytáhnou si z toho jenom to hovno :-)
irik 27. 2. 2014, 23:51
@ Vy nemate zadny jiny argument? Vy posuzujete lide podle mista bydliste? To je docela ubohe....
mlsounka 27. 2. 2014, 17:56
@ (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)
Anqua737 (upraveno) 27. 2. 2014, 9:38
@ Tak nevim,ziju tady taky a Myslela jsem si to co vy o hloupych amicich,nicmene postupem casu a prirovnavanim s urcitymi jedinci v CR jsem zjistila,ze mnoho lidi u nas sice vi,kde je jejich hlavni mesto,ale na druhou stranu oproti drtive vetsine americanu maji take snahu soudit a urazit cloveka jen proto, kde dotycny zije...spis bych vam doporucovala nejdrive USA aspon na par tydnu navstivit a trochu poznat a pak takto komentovat at vite, o cem mluvite...tim neobhajuji pridany komentar o stupnici stolice,to ani nestoji totiz za koment....ale ani amiky...tak nejak se me vas koment o tom,ze nekdo ted zije v USA a proto si neumi z clanku o stolici "vytahnout" to spravne dotklo...ja pritom byla jednou z prvnich hajicich tento clanek...tak a ted me ukamenujte
Zrušený účet 27. 2. 2014, 19:53
@Anqua737 Olgo asi budete překvapená, ale v USA jsem 2 roky studovala. Líbí se mi postoj k trestným činům a systém zdravotnictví, ale jejich mentalita obecně +o(.
Anqua737 27. 2. 2014, 20:02
@ ...az na to zdravotnictvi souhlasim....(jsem ted tehule a ten system zda se mi vice nez podivny ,-) )....kamaradky? :-$ (hello)
Zrušený účet 27. 2. 2014, 20:05
@Anqua737 No jasný, tohle nebylo na tebe (?), já lienku znám z diskusí, tak proto......
Anqua737 27. 2. 2014, 20:47
@ hm...tady asi byl nekdo trochu vztahovacny - ja (pocitam, ze za to muzou ty hormony :-))...Tak ju, budu se tesit na pristi vymenu, mej se (F)
Zrušený účet 27. 2. 2014, 9:25
@Anqua737 nevím, zatím jste ani nezvládla dokončit větu
kryštof1 27. 2. 2014, 18:28
@ máte dost +o(
Zrušený účet 27. 2. 2014, 19:50
@kryštof1 Eriko, podle Vašich neustálých plačtivých komentářů máte dost problému sama se sebou. Takže hodnocení mé osoby Vámi je zcela irelevantní.
kryštof1 27. 2. 2014, 23:06
@ Děkuji za velice podrobný psychologický rozbor mé osoby (L)
Anqua737 27. 2. 2014, 9:34
@ kdyz pisete z telefonu,obcas se "ukliknete" nicmene timto vasim dalsim komentarem jste me jen ujistila o tom, s kym "chytrym" jsem se tady setkala. Preji Vam do budoucna vic sebekontroly a hlavne asi slusnosti...Vy neznate me a ja neznam Vas, ale asi musite byt hodne zatrpkla nebo zla co? Od takovych jako Vy radeji dal (N) Vam totiz chybi (pusa)
asadka 26. 2. 2014, 21:29
Za mě užitečný článek a komu se to nelíbí, at to nečte |:o). Náš stát obsazuje v žebříčku výskytu rakoviny tlustého přední místa (N). A podle mě bude hůř, díky kvalitě potravin...Je to hrozné, co se všude cpe a co je vše možné v potravinách najít... http://www.stream.cz/nejnovejsi/adost/10001583-barviva-v-potravinach http://www.stream.cz/adost/815608-maso-slepovane-smesi-krve-a-bakterii
janasvat 24. 2. 2014, 23:41
výborný článek!!!
jirkakony 23. 2. 2014, 21:19
Liduško, děkuji za tento článeček. Na doporučení lékaře cca 3 roky kontroluji stolici naší malé - když jsme přecházely na pevnou stravu trpěla zácpami. Postupně se to srovnalo a tělíčko se umoudřilo a zvyklo si...co mu taky zbylo :) Ale občas se trápí se "srnčími bobky". Když jsem se ptala lékaře(už u něj nejsme), tak mi jen řekl, že ji mám sledovat a dávat víc vlakniny a jogurtů :( (ty ona miluje a sní i 3 denně, ale změna nenastala). Až dnes jsem zjistila, že tyto výkyvy jsou způsobeny i tím, že opička jedna malá, málo pije. Moc děkuji (Y)
mlsounka 23. 2. 2014, 21:45
@jirkakony Jiři, jsem ráda,že jsem vám možná pomohla (L) některé děti nechtějí kakat, aby si neumazaly prdelku, pak mají zácpu a bolí je to a zase kakání oddalují ,-)mějte se krásně a zdravě (child1) (F) (L)
Slída 23. 2. 2014, 21:01
No, i já jsem se jednou náhodu podívala a byla paf z toho jak to vypadá. Šla jsem k Dr.......dva roky jsem se léčila. Nakonec jsem byla ráda, že jsem se nestyděla jít k Dr. Takže pravidelně kontroluju ,-)
mlsounka 23. 2. 2014, 21:47
@Slída ,-) (Y) (Y)
Aidina 23. 2. 2014, 15:40
Tak jsem se právě dozvěděla,že mám zdravé dítě.Ty jeho polystyreny nejdou spláchnout ani na několikrát (Y) ,-)Ale jinak užitečný článek,kamarádka mojí kolegyně doktorka a už několik let ji nabádá k tomu,aby sledovala,co se v záchodě objeví.
pajdulinka 23. 2. 2014, 12:55
Ludmilo nenechte se vyprovokovat a tento návod nemažte,určitě se spoustu lidem hodí (hello)
Pinookio 23. 2. 2014, 21:01
@pajdulinka přesně tak..děda mi umřel na rakovinu tl.střeva..Pavlo, tady se řeší takové hovadiny...některé nám popisují celý svůj život včetně manželova sexování přes jeho uchylky až po denní harmonogram to mi přijde víc uchylné než se starat o své zdraví teda
Dada1954 23. 2. 2014, 20:16
@pajdulinka (Y) MÁTE SVATOU PRAVDU (Y)
mlsounka 23. 2. 2014, 14:45
@pajdulinka Pavli , nebojte, že to smažu (L) a nějaké ty rýpalky jsou mi tam někde = blízko huvna (B)
Pekyska 23. 2. 2014, 20:35
@mlsounka Ludmilo, proč hned rýpalky? *-) že se jim to nezdá? To opravdu každý, kdo vysloví jiný názor, je rýpalka? (F)
Zrušený účet 24. 2. 2014, 19:17
@Pekyska ještě oblíbené slovo je ukamenování ,-) ,-)
Jitrenka7 28. 2. 2014, 9:00
@ Zdenko :-D :-D :-D
Ovečka 24. 2. 2014, 19:15
@Pekyska Jasně, že jo, a závistivá k tomu přece (pst) ,-) ,-) ,-)
dagram 24. 2. 2014, 19:47
@Ovečka no pro odlehčení dát sem fotky jednotlivých mamin a jejich výtvorů možná by se závist objevila ,-) ,-) ,-)
Ovečka 26. 2. 2014, 10:08
@dagram No bylo by to zajímavé.....vlastně je zajímavé, že to ještě nikoho nenapadlo, se pochlubit ,-) ,-) ,-)
mlsounka 25. 2. 2014, 17:31
@dagram bylo by zajímavé, podívat se, jak se nějaká arogantní rýpalka prezentuje třeba růžovou vlastnoručně umotanou čepičkou :-D
dagram 26. 2. 2014, 10:15
@mlsounka no mezi rýpalky se nepočitám ale čepičku i tu růžovou háčkovanou v RF mám a v návodech taky jednu popsanou detailně postup (H) pokud to bylo na mne tak jsem to napsala pro odlehčení pro :-D jinak k k vašemu návodu jsem se vyjádřila výše (flower)
mlsounka 26. 2. 2014, 23:13
@dagram (F) vy nejste rýpalka :-$ k vašemu komentáři jsem vám poslala srdíčkové smajlíky (child1) (hello)
dagram 26. 2. 2014, 23:42
@mlsounka snažím se nebýt ,-) a ta čepička mě prostě :-D protože mám v albu a ne jednu ,-) ,-)a k tomu komentáři co jste mě poslala (L) musím dodat, že děda přestal držet dietu a cpe se zas vším :-S a mám obavy z úspěšnosti léčby a nechce nic slyšet :´( je to velká škoda když to bylo zjištěno za včasu nevydržet necpat se a dr. tvrdit opak.
mlsounka 26. 2. 2014, 23:53
@dagram příklad čepička je náhoda ,-) protože po najetí do Návodů se mi tam zobrazovaly okomentovávané čepičky :-$ a tak mi to přišlo skoro nemožné, aby nějaká vzteklá rypna trpělivě háčkovala něžnou růžovou třeba tu čepičku (child11) s dědou asi nepohnete, bude si dělat svoje (pl) (B)
dagram 26. 2. 2014, 10:15
@mlsounka .
cipofka 25. 2. 2014, 19:45
@mlsounka Obávám se, že paní Dagmar neměla na mysli zrovna růžové čepičky (smich)
Ovečka 26. 2. 2014, 10:10
@cipofka asi tak ,-) ,-) ,-)
mlsounka 25. 2. 2014, 19:57
@cipofka no jo, bobky, lívance (plavec) a plaváčky :-) ale řeč byla i o tom, že ty nejvíc hlasité a rýpavé komentátorky mají většinou prázdné album :-$
dagram 26. 2. 2014, 10:25
@mlsounka to je fakt v albu nemám ani plné nočníky ani nahé děti už ani oblečené protože to někomu vadilo a koukám že smažu i tu jedinou fotku co mám a jinak nějaké tvoření vloženo mám jasně že ne vše co udělám a návody taky a taky mě tam hledaly chyby no a co a sorry prostě jsem jen napsala něco pro :-D to proto že jsem se setkala s lidmi co se žrali závistí a nejraději i to houno by vám kontrolovali +o( a mimochodem članek jsem ohodnotila kladně.
Maxinka 25. 2. 2014, 19:56
@cipofka :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
evicela 23. 2. 2014, 12:02
moudrý článek, každý by si ho měl přečíst. nevím proč by se někomu (jak někdo dole píše) měl zvedat kufr, je to životně důležitá nutnost a čím víc vím tím líp (Y)
dagram 23. 2. 2014, 13:01
@evicela no co pak ve středověku kdy osobní lékař králi koštoval jak to napíši mírněji *-) žluté i hnědé a kufr se zvednout nesměl a tady se nadělá kvůli článku a přidávám že opravdu by se měla sledovat mému otci to pomohlo odhalit rakovinu střev na počátku a má velké šance na uzdravení
mlsounka 23. 2. 2014, 14:49
@dagram (L) (L) (L)
Carcullca 23. 2. 2014, 11:26
kdo zažil v rodině či blízkém okolí rakovinu tl.střeva rád se podívá.. :-$ :-$
pajdulinka 23. 2. 2014, 12:53
@Carcullca To máte naprostou pravdu,taky jsem si odhadla podle toho svou diagnozu,ne sice střeva,ale cukrovku
asadka 26. 2. 2014, 21:11
@pajdulinka Cukrovku? Podle čeho? Klidně Pájo do vzkazů (L)
Pekyska 23. 2. 2014, 15:14
@pajdulinka cukrovku podle stolice?
Nikis. 23. 2. 2014, 9:01
Me se libi spojeni navodu s nickem vkladatelky ,-)
Linďásek 23. 2. 2014, 14:19
@Nikis. :-D
pralinka66 23. 2. 2014, 12:34
@Nikis. :^) :^) :^)
mlsounka 23. 2. 2014, 11:09
@Nikis. náhodně vznikne mnoho různých kombinací ,-) když si třeba představím, jak cvičí kabelkový slon jógu ... (child1)
mildík 24. 2. 2014, 10:58
@mlsounka :-D
R.K 23. 2. 2014, 6:28
Ano,já se do mísy dívám pokaždé od doby,kdy jsem zjistila krev na toaletním papíru.Začala jsem chodit za den asi desetkrát na stolici a tak jsem navštívila lékaře.Měla jsem hrozný strach,protože mě maminka umřela na rakovinu tlustého střeva !!!! Dostala jsem test na okultní krvácení,tam nezjistily nic a tak jsem byla na koloskopii ( nic příjemného).No a výsledek byl ulcerozní kolitida (chronický zánět tlustého střeva).Už ji mám pět let a věřte nic příjemného.Možná pro někoho je to sranda kontrolovat si stolici,ale opravdu to holky nepodceňujte!!!!! (hello)
Dada1954 23. 2. 2014, 20:12
@R.K (Y) JJ MÁTE PRAVDU
mlsounka 23. 2. 2014, 11:03
@R.K článek mi přišel mejlem a zdál se mi velmi poučný, tak ho tady mám :-$ a děkuju za podporu (Y) (F)
Aaurinko 23. 2. 2014, 8:24
@R.K Stejnou zkušenost mám také, jen u mě byla výsledkem Crohnova choroba.
mlsounka 23. 2. 2014, 11:06
@Aaurinko to je mi líto *-) držte se (L)
kopretin.a 22. 2. 2014, 22:56
jistě poučné...ale zvedá se mi z toho kufr 8-| ,-)
Marci75 23. 2. 2014, 11:01
@kopretin.a Nevím, proč. Je to tak normální, jako že jíte, spíte, máte pravidelnou menstruaci.... To všechno si přece také hlídáte. A hlavně - to, co "pozorujete". je VAŠE (F)
kopretin.a 23. 2. 2014, 13:37
@Marci75 tak někdo si čte rád o hovnech...já ne (F)
evánek1 23. 2. 2014, 16:12
@kopretin.a No však Vás to nikdo nenutil číst.
mlsounka 23. 2. 2014, 14:55
@kopretin.a jestli jste svéprávná, můžete si přece dělat, co chcete (L)
mlsounka 23. 2. 2014, 10:54
@kopretin.a kufr se vám zvedá z toho vašeho, všichni ostatní mají huvno určitě jiné (F)
Anqua737 22. 2. 2014, 22:30
....a ja myslim, ze tot clanek velmi dobry a velice poucny (Y)....mam dojem,ze jen malokdo, koho byste se zeptali skoro na cokoliv z vyse uvedeneho by dokazal odpovedet *-) ...chichi, tak me napada, jestli nemam lepsi prehled o stolici sveho psa (pes) nez o vlastni (pst)
mlsounka 23. 2. 2014, 10:53
@Anqua737 (Y) (Y) (Y)
Maxinka 22. 2. 2014, 21:51
Co je Vám do mého h@vna :^)
Zrušený účet 23. 2. 2014, 17:36
@Maxinka Asi jste si to špatně přečetla, ale konkrétně Vaše hovno se tady neřeší.
Maxinka 23. 2. 2014, 22:06
@ No nevím, kdyby na konci příspěvku nebyly dvě otázky, tak bych se neptala. (H)
Zrušený účet 24. 2. 2014, 12:39
@Maxinka Přece se nemusíte nutně arogantně vyjádřit ke všemu a být tak vztahovačná. Škoda, že tu není podobný návod, jak si vyšetřit palici, hodně maminek z řad rejpalů by asi spadlo z piedestalu.
mlsounka 25. 2. 2014, 17:12
@ Moniko (F) jako kdyby jste mluvila za mně (L) ty rypny se budou rýpat i v tom huvně +o(
Zrušený účet 25. 2. 2014, 14:17
@ Do těch řad patříte i vy !! Nechte si myslivnu pořádně vyšetřit, vám by to opravdu svědčilo, neb se velice ráda povyšujete nad ostatní . (tudledudle)
Zrušený účet (upraveno) 25. 2. 2014, 20:05
@ Jasně to já dělám úplně nejraději, ale Dášo ruku na srdce, s tímhle materiálem tady na MMB to fakt není nic těžkého.
Maxinka 25. 2. 2014, 11:04
@ Jste hodná, že se staráte o hlavinky ostatních, ale myslím, že většina lidí zde je svéprávná o o své "palice" se postará samo (H)
Zrušený účet 25. 2. 2014, 20:03
@Maxinka Svéprávná palice se jednou za čas ohlídne a nebude tady ztrácet čas výkřiky o hovně. Anebo se neohlídne, a pak se to bude řešit v Bohnickej, jako už snad týdenní Kákunčino téma přetrhané vazy, protože koncentrace odbornic tam, snad už ani nemůže být větší.
Maxinka 25. 2. 2014, 20:06
@ Chudák Kakunka, kam ta se až dostala (smich) (smich)
Brůs 25. 2. 2014, 22:27
@Maxinka ,-)
Veeronika 25. 2. 2014, 7:34
@ :-D :-D :-D (Y)
mlsounka 23. 2. 2014, 10:52
@Maxinka maxinko, je to váš soukromý produkt - možná těžce vydobytý - a záleží na vás, jestli se s ním budete někde chlubit (L)
pikolka 24. 2. 2014, 20:10
@mlsounka (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)
Evelyn123 23. 2. 2014, 12:40
@mlsounka Bingo!!! ,-)
Marci75 23. 2. 2014, 10:57
@mlsounka (smich)
PRATELKA 22. 2. 2014, 21:51
@Maxinka ,-) ,-) ,-) ,-) ,-)
cachys85 22. 2. 2014, 21:49
(H) :-D
cipofka 22. 2. 2014, 21:20
:^) Tož jak kdy *-)
Marci75 23. 2. 2014, 10:58
@cipofka každý den jiná diagnoza, že jo :-(
jablcko111 22. 2. 2014, 21:29
@cipofka :-D
bobulecek 22. 2. 2014, 21:56
@jablcko111 zrovna dnes dcerka 2roky na záchodě jedno šlo ke dnu a druhé plavalo tak nevím... :-D :-D :^) :^) dcerka se vždy hned dívá....
Michaela.Z 22. 2. 2014, 22:16
@bobulecek máme záchod s "odpočívadlem" :-S teď nevím, zda ty naše plavou :-o (smich) (smich) (smich) (smich)
avodoh 23. 2. 2014, 17:53
@Michaela.Z jsem pěkně dlouho namáhala mozek...co ,že to odpočívado ,-) ,-) ,-)
mlsounka 23. 2. 2014, 11:17
@Michaela.Z asi máte mělké odpočívadlo *-)dobře vám radí šíma (Y) ,-)
šíma 22. 2. 2014, 22:37
@Michaela.Z já bych je vylovila a zkusila dát do umyvadla ,-)
Zrušený účet 25. 2. 2014, 22:07
@šíma :-D :-D :-D :-D
sieta 23. 2. 2014, 12:43
@šíma :-D :-D :-D :-D
pralinka66 23. 2. 2014, 12:36
@šíma :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
taba 23. 2. 2014, 11:22
@šíma :-D :-D :-D :-D :-D tak a máte mně na svědomí a můj monitor taky, právě jsem si na něj vyprskla kafe... :-D :-D :-D
Dada1954 23. 2. 2014, 20:15
@taba *-)MĚ TO SMĚŠNÉ NEPŘIPADÁ ,,LEPŠÍ PREVENCE NEŽ PŘIJÍT POZDĚ
šíma 23. 2. 2014, 20:59
@Dada1954 že jo. A třeba taková mamiča, ta ho ani nemusela lovit.
Michaela.Z 22. 2. 2014, 23:54
@šíma a bude to mít ten správný efekt? *-) :-D
mlsounka 23. 2. 2014, 11:20
@Michaela.Z v umyvadle musíte mít hlubší vodu než na odpočívadle ,-)

Podobné návody

Vybrané nabídky

Kategorie