Zobrazit přihlášovací formulář

Ruční práce

Přidat návod
(návod si oblíbilo 12 návštěvníků)

Andělská vánoční křidélka na besídku

0.0
Andělská vánoční křidélka na besídku

Postup

Potřebujeme - větší čtvrtku či karton, alobal, stužku na popruhy (zlatou či stříbrnou), vánoční řetěz (zlatý či stříbrný), tavnou pistoly.

Postup - Větší čtvrtku či karton, který si vystřihneme do tvaru podobnému křidélkům. Na každém křídle jsem udělala 2 otvory, kterými jsem protahla zlatou stužku a vznikly tím takové popruhy, takže se křídla nasazují prostě a jednoduše jako batůžek na záda. Dále pak alobal - můžou (pokud chcete mít křídla stříbrná) i nemusí se s ním obalit, (na čtvrtku jsem ho přichytávala sešívačkou na papír). Zlatý/stříbrný řetěz na zdobení vánočního stromečku. Barva opět závisí na výsledném barevném provedení křídel. My je chtěly zlaté, takže jsem tavnou pistolí postupně lepila na křídla, zlatý bohatší řetěz, který nádherně září na křídlech zvláště za umělého osvětlení, což na besídce úžasně vyniklo!
Pak už stačí jen detaily, se kterými si určo každá šikulka tvořilka poradí, já polepila tavnou pistolí ještě starou čelenku do vlasů červeným řetězem, jelikož dcera měla ještě na vystoupení zabalený dáreček stejným, červeným řetězem...

Křídla jsem vyráběla prvně v životě a splnily svůj účel, vánoční besídku prvňáčků na 8.ZŠ Kladno zdárně a bez úhony přežily, takže je ještě asi schovám, třeba se někdy budou hodit i kdyby na maškarní...

Tak pokud se na příští vánoční besídky a třeba i nejen je, bude návod na naše andělská křidélka některé z vás hodit, ráda jsem inspirovala, přeji hezké tvořeníčko všem - Míša J.

Můj andělíček ,, na zkoušce,, - andělských křidélek

Návody mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k návodu

tygrik 26. 12. 2009, 21:00
šikulka (Y) (Y) (Y)
DanielEsterSofie 20. 12. 2009, 17:09
mooooc krásné [A] [A] [A] [A] [A]
holky Jamborojc 20. 12. 2009, 20:53
@DanielEsterSofie Petro, děkujeme a přeji krásné (andel) (stromecek) a (novy rok) (hello) - Míša J.
Kkendy 20. 12. 2009, 7:10
(Y) (Y) (Y) (Y)
holky Jamborojc 20. 12. 2009, 10:25
@Kkendy Míšo, děkuji a přejeme krásnou poslední adventní neděli, (andel) (stromecek) a (silvestr) - (hello) - Míša J.

Podobné návody

Vybrané nabídky

Kategorie