Zobrazit přihlášovací formulář

Různé vychytávky

Přidat návod
(návod si oblíbilo 15 návštěvníků)

Mast na ekzem a lupenku

0.0
Mast na ekzem a lupenku

Postup

... synovi jsem přidávala do koupele mléko a mazala modrou idulonou... když byl malý, tak moc mastí nebylo.... ale nedávno jsem objevila mast Leci Derm na atopický ekzem , lupénku a diabetes. Mám ji odzkoušenou na ekzem i na lupenku a je supr. ..pomohla.
Můžete ji mazat dětem od 6ti měsíců. Po poradě s odborníky již od narození. Protože každému zabere něco jiného, tak třeba někomu pomůže. K tomu úprava jídla a bavlna na tělíčko, ne uměliny.
Pro jistotu koukněte na www.altermed.eu

Návody mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k návodu

Zrušený účet 4. 3. 2010, 20:05
Já mám výbornou zkušenost s krémem san activ od firmy Just. Je to z výtažky z mrtvého moře a zabral ne jen mým dětem, ale i dětem mých kamarádek a i dospělým s lupenkou. Je pravda, že ze začátku, pokud je ekzem zarudlý a rozškrábaný, tak mast svědí, ale když nasadíte bavlněné rukavičky nebo oblečení a hlídáte škrábání, tak během dvou dnů svědění odezní, hned do druhého dne jsme měli ekzém vybledlý a po 2 měsících pravidelného mazání se nám ztratil. :-) Není tedy asi nejlepší na ekzém kolem zadečku apod.., tam by asi prckům to svědění vadilo víc :-), ale jinak supr.
Leňušák 14. 2. 2010, 21:49
Kamilce pomohla mast Robátko s konopím (child8)Měla atopik jen pod koleny,loňská zima byla nejhorší.Pořád jí to svědilo,vyzkoušeli jsme Robátko,mazali neomezeně a je klid.Ekzém úplně zmizel,třeba taky někomu pomůže. (Y)
Marci75 14. 2. 2010, 21:22
Nám hodně pomohly krémy od A-dermy nebo i Biodermy ( snad to píšu správně ) - ale spíš jako prevence po každodenním koupání - zjemňují a zvlhčují pokožku (F)
pajka12 14. 2. 2010, 21:08
Dobrý den na ekzem mohu doporučit H mast(Honzíkova mast). Je přírodní a bez kortikoidů,takže neškodí a kortikoidy nezůstávají v těle. Účinkuje skvěle ,vydrží v lednici i několik měsíců po záruce, je s ní jen jeden problém: seženete ji jen v Brně v lékárně u dětské nemocnice, protože si ji tam míchají. Ale stojí za to. (Y) (Y) (Y)
Klokurka 3. 2. 2015, 7:00
@pajka12 Sehnat lze též v Novém Městě na Moravě v nemocniční lékárně. Tak možná i v jiných nemocničních lékárnách.
Venezuelanka 14. 2. 2010, 18:53
(Y) (Y) (Y) (Y)

Podobné návody

Vybrané nabídky

Kategorie