Zobrazit přihlášovací formulář

Různé vychytávky

Přidat návod
(návod si oblíbilo 40 návštěvníků)

Citrus na vyčištění střev

0.0
Citrus na vyčištění střev

Postup

Nevím, jestli už to tady je nebo není. Kdyžtak mi napište a já to vymažu.
Přišlo mi to mailem. Tak předávám tuto zajímavou informaci dál.

CITRUS NA VYČIŠTĚNÍ STŘEV !!!!

Na ideální vyčištění střev je jednoduchý přírodní produkt – citrusový plod. Každý večer cca dvě hodiny po posledním jídle zkonzumujeme jeden celý citrusový plod, nejlépe grep, ale nejčastěji se užívá pomeranč , (i citrón) vše bez kůry . Ne jen šťávu ! Pak už nic nejíme !!! Dužina citrusových plodů neprovádí detoxikaci, ale čistí veškeré toxické nálepy, usazeniny i parazity a působí ve střevech jako štětka na vymývání sklenic. Ideálně čistí klky ve střevech a na rozdíl od léků, se pak nemusíme v těle doplňovat vzácné bakterie, které jsou součástí imunitního systému. Lidé užívající pravidelně denně potvrdili, že v minulosti trpěli zácpou, syndromem dráždivého tračníku, těžkou plynatostí a nadmutím, obezitou, chronickou vyčerpaností, bolestmi žaludku. Odstranili i problémy s kůží a vlasy, jakož i dalšími častými nemocemi. Chci jen podotknout, že během několika měsíců došlo k jejich váhovému úbytku až o 6 kg , ale pozor, ne na objemu v pase, ale na váze! Prostě zbavili se odpadů - fekálií, zahnívajících ve střevech a způsobujících tak výše uvedené problémy, z nichž nejvážnější je rakovina konečníku. Je to dlouhodobá – doživotní kůra, ale jeden citrus denně není skoro žádná finanční investice. Bez další změny stravovacích návyků. Zvažte sami, co je lepší.
PS. že to funguje poznáte po několika dnech, kdy budete z WC utíkat před vlastním zápachem.

Návody mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k návodu

Doplňky-Michajela 10. 4. 2010, 8:49
Takže-vyzkoušela jsem a ještě pořád zkouším,ale nejspíš opravdu funguje *-) (Y) Jen vždycky dopoledne nesmím nikam chodit-max.na WC ,-)
lulouš 11. 4. 2010, 13:52
@Doplňky-Michajela jj, mě to chytne ze začátku nejvíce po ránu před prvním jídlem ... ,-) :-)
Doplňky-Michajela 11. 4. 2010, 19:25
@lulouš Tak to mě teda častěji ,-) (pst)
zdenča50 2. 4. 2010, 7:31
Milá Aleno D. Nevím kdy jste byla na vyšetření. Já byla před měsícem,ale dietu před samotným vyšetřením jsem nemusela držet. Jen jsem nesměla určité druhy ovoce a luštěniny. 3 lahvičky ne moc dobré tekutiny, asi 1dl obsah.ráno v poledne a večer. Jinak vyšetření se bát nikdo nemusí ,protože Vás malinko přispí a Vy nevíte o ničem.To je moje zkušenost u nás. Krásné Velikonoce. (velikonoce) (velikonoce7) (velikonoce5) (velikonoce19)
lulouš 3. 4. 2010, 14:01
@zdenča50 Dobrý den paní Zdeno. Na vyšetření jsem byla před necelými dvěma měsíci. A nevím jaké vybavení či prostředky na vyšetření tedy má Vaše nemocnice, rozhodně Vám to závidím. Protože lahvičky o obsahu 1dl třikrát za den se u nás opravdu nekonají!. Opravdu dostaneme Fortrans, no a když si to najdete na netu tak si najdete i popisek co je to zač (humus) navíc se to pije ve vlažné vodě (ještě větší humus) a jsou toho čtyři litry po hodině. A před tím tři dny dietu. A máte pravdu, na oblbovák jsem zapoměla, no asi díky tomu to nebolelo . Ale že bych nic necítila, tak to určitě ne, díky hadici kterou mi tam vedli jsem měla pocit nadýmání jakoby, celých 10 min nebo 15. Asi opět záleží na člověku, jak vysoký práh bolesti má. Ano, jak jsem psala, že samotného vyšetření ano, opravdu se bát nemusí nikdo :-) (hello)
kekina 2. 4. 2010, 0:00
Slivovice neni citrusova, ze ne :^) Ale i tak si pripadam kazdy rano silne detoxikovana (silvestr2)
anib 1. 4. 2010, 19:38
Já mám pocit, že podobné návody si někdo vymýšlí za dlouhých zimních večerů. Je tam pár totálních nesmyslů
kopretin.a 2. 4. 2010, 7:37
@terezkan takže výsledek - citrus večer nám neublíží - je v něm vláknina a vitamíny což prospívá tělu, ovšem žádné zázračné účinky nemá (F)
mandovcova 4. 4. 2010, 18:40
@kopretin.a Já se do toho nechci nějak montovat, ale ptala jsem se pár známých modelek, co třeba jedí nebo jaké drží diety atak... a několik mi jich řeklo, že na doporučení jedí každý večer ráno grep... nebo grepovou šťávu... Tak nevím :-/ třeba na tom něco bude, ale je jasné, že se po tom lépe chodí na WC... to asi po každém ovoci...
čarotvůrce 1. 4. 2010, 18:03
Chci se zeptat, jestli stejnou službu udělá mandarinka nebo pomelo. Grepy jsou hořké, citróny kyselé a každý den pomeranč se brzy přejí, tak aby byla nějaká změna.. Díky za odpověď, moc mě to zaujalo! MŠ
lulouš 1. 4. 2010, 18:21
@čarotvůrce Pomelo píší že určitě ne! .. a citrus je jedno který, nejsilnější je prý červený grep, ale pokud jde pouze o to, abyste udělala něco pro své tělo a nemáte s tím nějaké silnější potíže tak myslím že mandarinka je také ok. Jen bych to občas proložila jedním z dalších dvou citrusů :) (Y) :-$
čarotvůrce 3. 4. 2010, 9:10
@lulouš Díky za odpověď. Takže je to jako se vším - to, co chutná, je k ničemu (pomelo), co samotné nepozřu (citron) je léčivé. Grepy jsem schopná jíst jen s cukrem. A potřebovala bych to opravdu nutně. Asi skončím jen u těch pomerančů! MŠ
lulouš 3. 4. 2010, 13:56
@čarotvůrce Dobrý den však pomeranč ted baštím také. grepy jsem jedla pár dní a FAKT ne, díky, ale nedokážu je jíst pořád. Ale s pomerančem nemám problém a myslím si, že to funguje skoro stejně jako grep alespon u mě teda. :) ... ale tak týden před vyšetřením to vysadte, protože to pak tři dny před budete mít dietu a pak do vás stejně nalijí vyprazdnovák tak aby vás to nezkolilo, abyste nebyla moc slabá. ono to pití na vyprázdnění Vás vysílí až až :-| :-) (child1)
sluncicko 31. 3. 2010, 23:13
Hned ráno jdu koupit pomeranče. Tomuhle stoprocentně věřím. Stejně pomůžou i mrkvové a jiné zeleninové šťávy. Ty nepravidelně piju už několik let, ale kdo to má tu mrkev furt škrábat. ,-) Slabším povahám bych doporučila vodu s citronem, účinek bude menší, ale bude.
chopper Jája 31. 3. 2010, 21:01
počítá se i fernet citrus??? *-) (D)
mmakina 1. 4. 2010, 9:12
@chopper Jája :-D :-D :-D Jo, ale nezapomeňte, že musíte zkonzumovat JEDEN CELÝ CITRUSOVÝ plod (fernet) :-D :-D Myslím, že rozdíl oproti stavu PŘED poznáte určitě. ,-)
aqua33 31. 3. 2010, 14:27
na noc není vhodné nic ,-) ,-) ,-)
kotelna 31. 3. 2010, 10:52
Já to určitě skusím a jak dlouho se to má provádět :-$
lulouš 31. 3. 2010, 14:32
@kotelna je dobré to takhle jíst už pořád .. nepomáhá to jen na střeva pokud se to jí opravdu dlouhodobě (myslím na roky) ale je to i na spoustu jiných vnitřních onemocnění. Ale jinak je to na vás, zkusit to takhle jíst a pak přestat a poznáte rozdíl. Bud to bude ok nebo to ještě párkrát bude chtít na dokonalé vyčištění. Ale první týden to není nic příjemného, když z Vás jde ven ten hnus tak to není procházka růžovou zahradou. Zase záleží na tom jak moc kdo má střeva v jakém stavu. (Y) :-)
lop 31. 3. 2010, 20:53
@lulouš Dobrý večer. Děkuji za reakce na dotazy (L), já se k PC dostala až teď, Martínek mi dnes dával pěkně zabrat. ... Během dvou let jsem prodělala pár akutních zánětů tlustého střeva, brrrrrrrr. Tak to zkouším s těmi pomeranči. Grep nejsem schopná spolknout, tak snad bude mít účinek i ten pomeranč. Mějte se pěkně a přeji krásné prožití velikonočních svátků. Lenka
marcelakr 31. 3. 2010, 10:36
a po kyselém se nemají čistit zuby ,-) a pak vit.C není vhodný na noc, pak se prý hůře spí *-)
lulouš 31. 3. 2010, 14:29
@marcelakr nedá mi to neodpovědět :-$. Já osobně se léčím s potížemi střev a zkoušela jsem za ta léta mnoho prostředků a nedávno i citrus dvě hodiny po posledním jídle před spaním. Jedla jsem poctivě červený grep (je prý nejsilnější na to) každý večer a i když se mi pokaždé do něj moc nechtělo když to jíte již 14 dní a více den co den, snědla jsem jej a udělala moc dobře, jednak musím říct, že vůbec nijak jsem nepocitovala špatné spaní a na střeva to bylo naprosto skvělé. Pak jsem přestala protože jsem se nevyhla kolonoskopickému vyšetření a tak jsem to týden před nejedla a během dvou dnů jsem velice silně pocítila rozdíl :´(... takže tenhle způsob střev dle mých zkušeností opravdu jedině DOPORUČUJI! a jako bonus k tomu máte jistotu, že nebudete tloustnout protože když večer zaručeně nebudete jíst nic než ovoce a hlavně ne pozdě večer tak si udržíte linii ,-) (Y) (F)
jana + 2 1. 4. 2010, 19:02
@lulouš souhlasim, taky mam odskousene a i piti citronove stavy -vymackany citron s vodou a piju to treba 3-4 dny v kuse.
čarotvůrce 1. 4. 2010, 18:07
@lulouš Prosím, prosím, v květnu musím na colonoskopii - jsem z toho dost na nervy. Můžete mě nějak uklidnit? Dnes začínám s pomeranči! MŠ
lulouš 1. 4. 2010, 18:15
@čarotvůrce Myslím, že samotné vyšetření není problém vůbec žádný. Pokud máte střeva "dobře" poskládaná. To je asi to hlavní při vyšetření. Mé vyšetření trvalo samotná hadice zhruba deset minut a opravdu je to v pohodě. Pouze jakoby stav nadýmání. Mě ale položily ty 4 dny předtím. tři dny máte dietu ve formě jogurtů a tekutých věcí a poslední den jen vodu či ... vodu nebo tak něco a od odpoledne už nic a pak vypít 4 l nějakého hnusu ... fortrans se to jmenuje či tak nějak. No jenže já nesmím nic mléčného, mám s tím pak právě potíže takže jsem skoro nic nejedla skoro 4 dny a pak ten hnus který mě uplně vyprázdnil v časovém úseku tři až čtyři hodiny.. no a to mě složilo. Mám nízký tlak a nejedla jsem čtyři dny a tak jsem se klepala zle mi bylo atd.. ale samotné vyšetření bylo v pohodě včetně příjemné doktorky tak držím pěsti a určitě se toho nebojte dá se to zvládnout :) kdybych si našla něco místo mléčných věcí tak je to určo uplně v pohodě.. musím na to každých 5 let takže příště budu chytřejší :-)držte se a pisněte jak jste to zvládla držím pěsti (Y) (hello)
evka 31. 3. 2010, 21:02
@lulouš Takže mám to chápat tak,že to už pak budu muset jíst opravdu pořád *-).Děsí mě to,že píšete,že po 14dnech jsme přestala brát a už jste pocítila rozdíl,tak to pak aby to člověk jedl opravdu doživotně :^),když jednou začne...
lulouš 1. 4. 2010, 18:10
@evka Dobrý den,ano je to bohužel o tom, že by se to mělo jíst už pořád. Jde o povahu, někdo si na to zvykne natolik, že už ani nevnímá, že jí každý večer citrus a někomu se to přejí. Já osobně bych si zvykla na pomeranč, ovšem v tom případě, že pokaždé narazím na sladký a bez pecek, nesnáším pecky! ale kdo mi tohle zaručí? *-) :-) ,-)
Michellinka 31. 3. 2010, 8:53
Jdu to zkusit. Maximálně se po... ,-)
evicela 30. 3. 2010, 21:33
Zní to hezky, ale já bych to tak vážně nebrala, takovými radami se to tady jenom hemží. S doktorkou jsem před vyšetřením střev na tohle téma diskutovala a ona mě řekla že to aby ve střevě bylo několik kg odpadu je naprostá blbost, citrus má rozpustnou vlákninu a ta je pro zažívání dobrá ale na noc citrus není vůbec vhodný, může podráždit žaludek, takže si vyberte (hello)
lulouš 1. 4. 2010, 18:19
@evicela já osobně s tím zkušenost mám, proto jsem přidala komentář. Nejsem nějaká mastičkářka ani nežiji čistě alternativní medicínou, ale po letech toho co párkrát do roka zažívám a vždy to skončí na pohotovosti s injekcí vzadku jsem zkusila kde co a tohle mi opravdu zabralo. Ale myslím si, že je to o tom čemu člověk věří a čemu ne. Nefunguje nic čemu osobně v podvědomí nevěříte no a naopak :)... :-)
anešis 30. 3. 2010, 21:21
*-) *-) *-) No, tak to jsem zvědavá, jestli to funguje, vyzkouším to :-$

Podobné návody

Vybrané nabídky

Kategorie