Zobrazit přihlášovací formulář

Různé vychytávky

Přidat návod
(návod si oblíbilo 29 návštěvníků)

Polohování do sedu pro Quinny Speedi_zlepšení zlepšováku

0.0
Polohování do sedu pro Quinny Speedi_zlepšení zlepšováku

Postup

Máme sporťák Quinny Speedi SX a asi jako každá maminka, která tento kočár vlastní, jsem se potýkala s problémem polohování až do sedu. Zde na MMB jsem si od paní Danuše T. (Natydom) ID 277387 koupila popruh s přezkou, který se obtočí kolem konstrukce a po zapnutí přezky se opěrka kočáru opírá o tento popruh = dítě sedí a není v pololehu. Nápad výborný, leč náš nenechavý synek mi ten popruh (když byl rozepnutý) pořád tahal a celkově mi vadilo, jak se různě vyvléká... tak jsem jen čekala, kdy ho někde ztratím. Tak jsem tento zlepšovák paní Dany ještě upravila: sehnala jsem si dvě plast.sponky s dvojitým otvorem - viz foto, popruh do nich provlékla a drží to jedna báseň. Popruh se nyní z konstrukce rozhodně nevyvleče a i když je rozepnutý, tak visí tak nějak "elegantně".

zapnutý popruh

rozepnutý popruh ... tato fotka je těsně po rozepnutí, v reálu se popruh samozřejmě povolí a přezky se zastaví o sponky ... ale vše stále drží na konstrukci, nic se nevyvleče !!

Mj. celková délka rozepnutého popruhu odpovídá poloze "leh", takže nyní prakticky ani nemusím používat originální polohování kočárku, to nechávám povolené a sed / leh polohuji pouze tímto přídavným popruhem. Popř. pokud chci i něco mezi (pololeh...), tak využívám též spíš nastavení pomocí popruhu a přezky, kde je manipulace s utahováním/povolováním mnohem snažší, než u orig.polohování... zvláště když se mi syn celou vahou do kočárku opírá...

detailní pohled zprava

detailní pohled zleva

detail provlečení

detail sponky

Návody mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k návodu

zenith 21. 11. 2013, 9:54
Dobrý den, ráda bych se zeptala, kde jste koupila popruh. Syn vyrostl a sed v kočárku bych uvítala. Mam Quinny speedi. Dekuji za odpověď. margita
Pavlusa 19. 8. 2013, 15:55
Jak dlouhý je ten popruh a značka, kde se to dá koupit? Teď mám nově quinny speedi, tak to chci také pořešit,.... *-)
*mrně* 15. 5. 2011, 22:06
jojo..i u x-landeru jsem toto využila (Y) (Y)
baaneta 10. 5. 2011, 9:38
Mám sice jiný kočárek, ale taky nešel moc do sedu. Tak jsem využila Vaši radu a už jezdíme v sedě. (Y) Děkuji moc, Jana (clamp)
knedlis 5. 5. 2011, 19:30
jéé super. to využiju na me trojkombinaci ( baby smile) tam je ten sporták taky tak blbě řešený že sed, je stejně polosed +o( děkuji zítra si ho také vylepším (L)

Podobné návody

Vybrané nabídky

Kategorie