Zobrazit přihlášovací formulář
(návod si oblíbilo 7 návštěvníků)

Dietní perník

0.0
Dietní perník

Postup

1/2 l banánový džus, 200 g HL mouky, 200 g špaldové HL mouky, ČL skořice, 1 balíček skořicového cukru, 1 vejce, 2 LŽ rumu, ČL kakaa, javorový sirup nebo med dle potřeby, 1 kypřící prášek do perníku, nastrouhané jablko

Bílek vyšleháme se skořicovým cukrem, skořicí a kakaem, přilijeme džus. Přisypáváme mouku a šleháme. Po té zašleháme žloutek, nastrouhané jablko, rum a javorový sirup či med. Směs nalijeme na plech vyložený pečícím papírem a pečeme v předehřáté troubě na 180° asi 30 minut. Na teplý perník si připravíme cukrovou polevu asi ze šesti lžic třtniového cukru a dvou nebo tří lžic vody. Nalijeme na teplý perník a necháme ztuhnout.

Návody mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k návodu

kopretin.a 24. 3. 2012, 18:10
"dietní" bych asi přepsala na "zdravější" (F)
Michellinka 24. 3. 2012, 17:59
Prosím, přehoďte si to do receptů. Díky (F)

Podobné návody

Vybrané nabídky

Kategorie