Zobrazit přihlášovací formulář
(návod si oblíbilo 11 návštěvníků)

Posílení imunitního systému a hubnutí zaručeno :)

0.0
Posílení imunitního systému a hubnutí zaručeno :)

Postup

Hezký večer,psala jsem tu včera o MYOSTIMULÁTORU , některé maminy se mě ptali o co jde tak já vám to zkusím popsat o co se jedná přímo sem.
Myostimulátor je přístroj,který používali původně v poúrazové chirurgii a to pro zpevňování svalové hmoty. Zpevňování využívají dnes spíše modelky apd,nyní je zájem (i můj byl takový ) o formování postavy,odvod lymfy, intenzivní svalovou masáž,odbourávání podkožního tuku a celulitidy.Je to super i jako doplněk redukční diety,nebo k léčbě celulitidy.Aplikuje se na jednotlivé svalové partie-přichycují se na tělo takové pacičky,které vysílají impulsy .Pomocí počítačem řízených elektrických impulsů je svalům zasílán impuls k samostatné práci bez vlastní námahy čověka.Takže dochází k pravidelným kontrakcím svalových skupin.Energii potřebnou pro tuto činnost získávají svaly ze spalovaných tukových zásob.
Z vlastní zkušenosti mohu říct,že po vypnutí přístroje-trvá program asi 30-45minut-záleží co si navolíte,jsem byla odrovnaná jak po hodině cvičení,svaly jsem opravdu cítila a druhý den svaly na břiše,ale na každého to působí jinak.

Jinak to vypadá tak,že přijdete do centra,kde to vykonávají, svléknete se do kalhotek ,tričko si můžete ponechat. Lehnete si na lehátko a budou vám nasazeny takové pásky na partie,které chcete zhubnout- nejvíc se dávají na bříško,boky, hýždě, nohy,někdy i ruce. Pod pásky se vloží takové pacičky a ty pak pracují s vašemy svaly. Proceduru si můžete vést sama-intenzitu myslím-dostanete, tedy pokud budete chtít ,ovladač přístroje do ruky a sama si zvolíte co je pro vás k vydržení a co ne,přeci jen sama nejvíc cítíte co vám je,či není příjemné. Pacičky vysílají takové šimravé,někdy pichlavé atd impulsy .
Garance hubnutí tam opravdu je a sama to hned poprvé pocítíte.
Na fotografii je přístroj MYSOTIMULÁTOR, před tím samozřejmě se ještě uvolní uzliny-tzv zběrači všeho špatného v těle :). V Praze co vím je center s myostimulátorem dost, v Hradci Králové kam chodím je jeden (co jsem tedy našla) ,budete-li mít zájem ráda vám dám kontakt.

Návody mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k návodu

Renča D. 8. 11. 2010, 19:19
náhodou nevíte někdo jestli je i v Plzni??
dagidagi 25. 10. 2010, 12:52
Ahojky Šárko, můžu poprosit o kontakt, kam v HK chodíš na mailík dasamikova@centrum.cz.Díky moc
VERUSAK. 4. 2. 2010, 19:22
Dobrý večer Šárko, chtěla jsem se zeptat, po jak dlouhé době se asi účeinek dostaví.Máte s tím už nějakou zkušenost?Děkuji
lobelie 8. 12. 2009, 11:48
Ahoj Šárko. Můžete mě napsat, kde to v H.Králové je? Docela bych měla zájem.Díky moc Dana (L) bratova.dana@centrum.cz
ERMÍNA 9. 11. 2009, 17:47
já tedy raději sportuju (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)ale každý máme to svoje,že ;-) ;-)někdo raději hodinu leží v místnosti a čeká zázrak a někdo se raději prohání na čerstvým vzduchu a sportuje venku :-$ :-$ (Y) :-)ale jak říkám,proti gustu (Y) (Y) (L)
JiraHL 3. 2. 2010, 18:11
@ERMÍNA (F)Já na to chodila pravidelne..hodka stála 250kč a musim rict ze jsem byla jak lunt..a vsechno pevne jako skala.. a opravdu si vsichni mysleli jak se kuli takové postave musim nadrit :-D :-Da pritom sem 2x tydne hodku lezela a klabosila |:o) |:o) |:o) a cvicilo to za me.. |:o) |:o) |:o)
nenynka 9. 11. 2009, 21:49
@ERMÍNA Ono je tohle mnohem intenzivnější, srovnávat se to nedá.. Venku musíte makat tak 30minut aby se vaše tělo nějak zahřálo a začalo spalovat tuky atd, zde to jde přímo k "jádru věci" ;-)
ERMÍNA 10. 11. 2009, 14:36
@nenynka tak to já makám skoro celodenně :-D :-D ;-) ;-) |:o) (Y) (Y) (Y) (Y)
babi Irča 9. 11. 2009, 17:28
A jeké jsou ceny? Teda asipřibližně. Vypadá to dobře. :-o
nenynka 9. 11. 2009, 21:47
@babi Irča kolem 240.- za 35minut a 340 za hodinu ,záleží na místě,Praha (větší města než HK) ty jsou kolem 500.-
dolik76 9. 11. 2009, 15:03
Taky jsem na něj chodila a po pár návštěvách super spevnění (Y)

Podobné návody

Vybrané nabídky

Kategorie