Zobrazit přihlášovací formulář
(návod si oblíbilo 48 návštěvníků)

1 den diety jen na ukázku !!!

0.0
1 den diety jen  na ukázku !!!

Postup

ta dieta je o tom, že čím víc toho jíte, tím víc hubnete!!! Tudíž žádné strádání těla hladem!!!

1 den............. snídaně ...Mrkev, jablko, ořechy, med, hrozinky, skořice
Takováto snídaně obsahuje kromě vlákniny i vysoký podíl
antioxidantů (A, C, E vitamin a betakaroten).
Příprava
Smícháme mrkev, jablko, ořechy v poměru 1:1:1, to znamená,
stejné množství najemno nastrouhané mrkve, hruběji nastrouhaných
jablek a umletých ořechů, med a hrozinky podle chuti, špetku mleté
skořice. Připravte si to podle vlastní chuti. Máte-li rádi sladkou
snídani, dopřejte si více medu – nebojte se, nepřiberete. Máte-li
raději kyselejší chuť, přidejte si šťávu z citronu.

oběd .....Recept: Brokolice s česnekem s nízkotučným sýrem nebo
vajíčkem
Brokolici uvařte do křupavá. Já to obvykle dělám tak, že do
vroucí osolené vody nasypu kousky brokolice a nechám přejít varem.
Po minutě varu scedím. Do hrnce naliji olivový olej, osolím ho a
přidám na plátky nakrájený česnek, tak tři stroužky, a osmažím je
dozlatova. Popráším mletým rozmarýnem a odstavím ze zdroje tepla.
Přidám uvařenou brokolici a promíchám. Posypu nízkotučným sýrem nebo vajíčkem vařeným na tvrdo.
Recept: Salát z červené řepy se strouhaným sýrem nebo
vajíčkem
Nabízím vám svůj domácí recept. Potřebujete tři červené řepy
velikosti grepu, 3dl sklenici směsi mrkev/hrášek, 4 středně velké
kyselé okurky, olivový olej, sůl, mletý pepř.
Protože tento salát dělám dost často, snažila jsem se zjednodušit
jeho přípravu. Nejdůležitější je, abyste uvařenou – NE
ZAVAŘENOU! – červenou řepu měli stále v ledničce. Kupte si asi
pět červených řep velikosti grepu a vařte je asi dvě hodiny, dokud
nezměknou. Dvě si dejte do ledničky a tři oloupejte. Můžete je
nakrájet na drobné kostičky nebo nastrouhat na hrubém struhadle.
Potom přidejte 3dl scezené směsi mrkev/hrášek, na kostičky
nakrájené okurky, polijte olivovým olejem – já ho dávám dost,
olivový olej obsahuje příznivé kyseliny, které pomáhají při likvidaci
podkožního tuku –, osolte, opepřete a promíchejte. Salát nechte
chvíli v chladnu odležet, chutě se nádherně propojí a můžete ho jíst
do úplného prasknutí. Před konzumací posypte nastrouhaným
nízkotučným sýrem nebo natvrdo uvařeným vajíčkem.
Doporučuji ženám, které mají problém s osteoporózou. Takže
asi 90%

Návody mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k návodu

marie jezkova 20. 4. 2013, 20:22
Chutná to báječně (C)javascript :sm(´ (C)´)
sybil 21. 2. 2013, 21:20
ja som ju držala minulý rok a schudla som 16 kg za dva mesiace ale som aj veľmi veľa cvičila (Y) (Y)
bimbulinek 10. 11. 2012, 20:31
takový dobrý (jidlo)ale já pořád to (cigo)
R 8. 4. 2012, 10:16
Výňatek z Antonie Mačingové, bohužel je zde nedostatek bílkovin na potřebné udržení svalů. Jídla bych kombinovala nějak jinak. (F)
a1b2c3 26. 3. 2012, 13:00
Tak jsem se do toho pustila a zatím mi všechna jídla mooooc chutnají.Jen nemůžu sehnat cuketu...čím nahradit?Lilek,okurek?Nebo ještě něco jiného? *-)
abril 25. 3. 2012, 19:40
Také mám už čtvrtý den upravu jídelníčku, ale jím 6x denně. Ten salát z červené řepy hned zítra zkusím a brokolici s česnekem také :-)
BlackAngel777 23. 3. 2012, 13:00
Připomíná mi to detox od Antonie Mačingové,je to výborné hlavně nyní na jaře . . .Já jsem to zkusila minulý rok a velmi mi chutnalo,takže jsem si shozenou váhu udržela :-),už jsem neměla potřebu se vracet k jídlům jako vlašák,rohlíky,vepřo,zelo,knedlo atd.Nyní se můj jídelníček skládá z 90% ovoce,zelenina,ořechy . . .váha jde neustále dolů,jsem plná energie . . Nicméně všechno začíná v HLAVĚ!!! (Y)
GabuškaL. 22. 3. 2012, 15:36
Hezký den Jani, není toho jídla na celý den málo *-) *-) A ještě mám dotaz, nemám ráda med, čím by se to dalo nahradit, cukrem *-) *-)
oblečky sluníčko 20. 4. 2012, 18:41
@GabuškaL. dobrý den Gabrielko omlouvám se, nebyla jsem tu na tom dlouho jí se kolik potřebujete to není omezeno množstevně, med když nemáte ráda, tak ho vynechehte, ale nenahrazujte ničím jiným , to by nemělo smysl, med je jediný sladidlo který je povoleno jinak raději bez něj, já to tak taky dělám
Zrušený účet 22. 3. 2012, 15:23
Dnes jsem zjistila, že tohle je detox, ale autorka má ještě tříměsíční hubnoucí kůru, která následuje po tomto detoxu. Knížka se jmenuje Schůdková metoda hubnutí. Našla jsem to na Ulozto ve formátu ZIP a už to mám stažené.
agar 22. 3. 2012, 7:16
tohle ale není dieta...pokud vím, tak je to jídelníček na detox *-) člověk po tomto sice zhubne, ale po návratu na normální stravu, to má rychle zpátky ...ono to chce napřed zjistit rozdíl mezi detoxem organismu a zdravou dietou na zhubnutí. Pokud chcete jídelníček na dietu, tak si ho nechte sestavit někde u odborníka
chobotek 21. 3. 2012, 12:30
Já jsem ji taky držela 4 týdny, dole 3-4 kg, za půl roku 5 kg nahoře a to se musím hlídat. Ale cítila jsem se dobře zdravotně, jako detox určitě dobré. Kamarádka zhubla 10 kg a docela se drží, dcera 3 kg a má je zpátky. Záleží asi na každém, jako vše- :)
zusanka 21. 3. 2012, 10:18
Ahojky holky. Držela jsem tuto dietu cca 3 týdny a zhubla jsem asi 3-4 kg.Pak jsem to vzdala, protože jsem nemohla červenou řepu, mrkem atd. ani vidět. Během měsíce, co jsem jí přestala držet, jsem měla zpět 5 kg. Nyní držím dietu sestavenou dietoložkou z dietologické poradny a nedá se to srovnat, protože nyní jím normální jídlo jen v určeném množství a pravidelně 5 x denně a za 6 týdnů mám dole 5 kg. Je každého rozhodnutí, jak chce hubnout, ale já osobně bych již do tohoto detoxu nešla, nic mi nedalo. Mějte se.
oblečky sluníčko 22. 3. 2012, 7:00
@zusanka Zuzanko, já si myslím, že nejlepší je právě dieta na tělo, když už, no dieta............. nemám ráda slovo dieta, která trápí tělo, jsem pro zdravou výživu a trápit tělo hladem, pro mně znamená negativ a hodně velký, takže máte pravdu, ne všichni totot snesou, u každý ho je to jinak, a jiné reakce, protože je to jiný tělo, ale to každý pozná sám , ale rozhodně dieta přímo na tělo je super, jen je pro mně jednodužší, něco takovýho napřed vyzkoušet, jestli to na mně funguje nebo ne, než bych někam chodila, kvůli hubnutí. A překvapilo mně, že se přežírám pomale, aspon se tak cítím a přitom hubnu a strava rozdělená pravidelně je důležitá, nesmí být žádný hlad, mějte se krásně (L) (L) (L) (L)ať se vám Váš záměr co nejvíc zadaří (L) (L) (L)
Waihi 20. 3. 2012, 16:27
ahoj holky, můžu mít dotaz? Můžu s tímto začít když plně kojím? Mám pořád deset kilo po porodu a už jsem z toho docela nešťastná. díky
oblečky sluníčko 22. 3. 2012, 6:45
@Waihi No Káti něco takového, když kojíte bych nedělala vůbec, jen si dodejte do jídelníčku hodně vápníku, ten je po porodu hodně důležitý, kor, když chcete zhubnout, ale žádné detoxikace organismu, je to sice tělu prospěšné, ale ne když kojíte. Ta detoxikace má nějaký průběh, kterým by jste trápila i miminko. Dejte tomu čas, vyberte si z toho co vám třeba chutná zatím, ale nedržte to jako dietu, jezte normálně , česnek miminku taky neprospěje.Mějte se krássně a netrapte se zatím něčím takovým (L) (L) (L) (L) (L) (L)
arsiela 21. 3. 2012, 9:24
@Waihi pokud tak moc toužíš přestat kojit ,nebo se totálně zničit tak klidně začni.proboha,to ti nedochází,že živit se jen tímhle kort v době kojení je pitomost?
aqua33 20. 3. 2012, 18:46
@Waihi V knize je případ i maminky, které se po porodu objevil ekzém a mělo ho i miminko a díky tomuto stravování se paní ekzém ztratil a dokonce prý začala mít i více mléka, malý v noci lépe spinkal,... Nejlepší byste asi měla pokud byste přímo kontaktovala autorku na www. lahkechudnutie.sk :-)
Losnicka 20. 3. 2012, 20:33
@aqua33 Já kojila 22 měsíců a detox jsem držela asi ve 20 měsíci kojení. To jsem měla nahoře taky asi 13kg (N) Říkala jsem si, že až budu kojit druhé dítko, tak se informuji a když to půjde, začnu s detoxem co nejdřív. Taky už jsem se na sebe nemhla dívat
Zrušený účet 20. 3. 2012, 17:39
@Waihi Já tedy nejsem odborníkem na výživu,ale jakýkoliv dietní opatření,půsty apod.by se měly nechat až na dobu,kdy kojit nebudete,přeci jen většina látek jde do mléka.V době kojení má být strava pestrá,celkově vyvážená...můžete se stravovat zdravěji-přidat zeleninu,maso,omezit tuky apod...ale nikoliv razantní omezení či dieta,který nemusí prospět vašemu miminku (F)
hromadkova3 20. 3. 2012, 7:45
to se ti zdá že je toho málo, ale bohatě to stačí, protože můžeš sníst kolik vydržíš a kdyby máhodou ne tak se mají jíst dopoledne sušené švestky a odpoledne bílý jogurt, nebo obráceně teď nevím, ale můžu kouknout. pa
tynamich 20. 3. 2012, 7:13
Tak už jsem si knihu stáhla, jenom bych měla pár dotazů na zkušenější. Tři jídla denně je málo, můžu něco svačit? a můžu si tu snídani na první týden připravit na víc dní dopředu? díky
Katuli41 22. 3. 2012, 7:48
@tynamich Nebojte, že budete mít hlad. Ty porce jsou opravdu velké. Pokud byste měla hlad dopoledne můžete ořechy a sušené švestky odpoledne jogurt s medem a ořechy. Nejdůležitější je pitný režim. V pátek končím s detoxem. Mám 3 kg dole a na cm ještě víc. (F)
Pejsek2 20. 3. 2012, 18:59
@tynamich jak se kniha jmenuje,děkuji moc
aqua33 20. 3. 2012, 9:18
@tynamich Vydržíte to v pohodě...nejhorší je první týden, než si žaludek přivykne a než se tělo trochu vyčistí, ale pak už je to v pohodě :-) Podud budete mít opravdu velký hlad, tak si můžete dát mezi snídaní a obědem sušené švestky a mezi obědem a večeří je to Bio bílý jogurt s medem a ořechy, ale tím, že fakt jíte "do prasknutí", tak hlad spíš mít nebudete ,-)
hromadkova3 20. 3. 2012, 7:47
@tynamich vždy jsem si nastrouhala mrkev a jablka na 3dny dopředu a med jsem přidávala až ráno. V lednici to v poho vydží.
oblečky sluníčko 22. 3. 2012, 7:06
@hromadkova3 no taky jsem to tak dělala, ale dala bych to tam i s rím medem raději, dobrý to konzervat, ono se to sice nemá, protože tak nabíhá kalorická hodnota, když se to ukládá, ale čkolvěk musí taky pracovat, ne jen vařit :-D
tynamich 20. 3. 2012, 9:26
@hromadkova3 Děkuju a ještě nemůžu najít nic o ohřívání obědu v práci :-(
hromadkova3 20. 3. 2012, 9:51
@tynamich Martinko, já si nosím oběd v plastové krabičce a v práci jen ohřeju v mikrovlnce, nemáme možnost někam na obědy docházet, snídám taky v práci protože jsem nebyla zvyklá snídat a nemůžu se přinutit vstávat o 1/2hodiny dřív kvůli snídani.
tynamich 20. 3. 2012, 9:52
@hromadkova3 díky, já sice nemám ani tu mikrovlnku, protože v práci máme jídelnu, ale asi to půjde jíst i studený :-). Já jenom, že se v tý knížce mluví o čerstvě udělaných jídlech :-).
hromadkova3 20. 3. 2012, 10:07
@tynamich já si to připravuju večer, ale studený to jíst, no nevím. Možná to ráno doma ohřát a dát do nějakého ternokastrulku.
Hancha 19. 3. 2012, 21:20
No to vypadá naprosto skvěle...jen tu řepu tady asi neseženu...dá se něčím nahradit??? (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)
oblečky sluníčko 22. 3. 2012, 6:54
@Hancha nahradit to třeba můžete, jen to nemusí mít takový účinek, paní má vyvážené právě potřebné látky, které jsou v tom a v tom, aby je tělo při té detoxikaci mělo, a jiný druh zeleniny je má zase jinak :-D, ale furt lepší to třeba aspon něčím nahradit, než ji nedržet kvůli řepě vůbec :-D :-D :-D :-D
aqua33 20. 3. 2012, 9:18
@Hancha Já kupuju řepu třeba v Lidlu :-)
AndikC 20. 3. 2012, 7:09
@Hancha Řepu mají v supermarketech i v obchodech se zeleninou (Y)jen po ní člověk dřív nekoukala tak ani netušil,jak to pomalu vypadá ,-) (F)
majjdalena 20. 3. 2012, 13:40
@AndikC no já už se koukám kam ji zasadím, jestli levý záhonek nebo raději ten pravý..... :-D
petule a douš 19. 3. 2012, 19:51
No tak milé dámy, jste mě dneska tak navnadily, že už jsem si tu knihu objednala a pro jistotu i s dalším dílem, tak jsem zvědavá až to přijde zda to dokážu tak krásně jako vy, vaše výsledky jsou úžasné, díky za tip (L)
Zrušený účet 19. 3. 2012, 19:50
Knihu jsem stáhla, už si ji pročítám, ale v mém případě budu muset vynechat ořechy, jelikož mám na ně slušnou alergii. Ořechů je tam doporučováno hodně. Tak doufám, že to nebude mít vliv na hubnutí. *-)
oblečky sluníčko 22. 3. 2012, 6:51
@ no možná vám je půjde časem i nasadit, a nebou vám vadit, když budete mít očištěné tělo, spousta věcí negativních se komplikuje jen tím, že to tělem špatně prochází a kdyžtak pořád můžete aspon zkoušet to co vám zatím problémy nedělá, sice to nebude mít třeba rychlejší účinek, ale k něčemu to rozhodně bude
aqua33 20. 3. 2012, 9:20
@ Taky mám alergii na ořechy a na jablka jakbysmet, takže jsem se zpočátku bála a jedla jsem opatrně a ořechama jsem šetřila...po 4 nebo 5 snídaních nebylo čeho se bát :-)
hajinka 19. 3. 2012, 14:24
Jj, toto je ukázka z Mačingové, dá se stáhnout, funguje i na ty, kdož mají problémy se štítnou žlázou a mizí opravdu čisté špeky. Na detox navazuje cosi jako dělená strava nebo jídlo podle krevních skupin, tak daleko jsem se nedostala. Loni před dovolenou mě po 21 dnech (víc jsem nestihla) opustilo 1.5 kg tuku, hlavně z břicha a boků, když přidáte pohyb, bude to ještě lepší.
boruvkova 19. 3. 2012, 14:16
to je Mačingová, kniha se dá stáhnout na stahuj.cz
supererinka 19. 3. 2012, 14:45
@boruvkova Miška,kde si to môžem stiahnuť,chcela by som
Makyky 19. 3. 2012, 14:29
@boruvkova Míšo a kde prosím vás,nemůžu to najít *-) děkuji
danamikulova 19. 3. 2012, 21:18
@Makyky děkuji , za radu kde ji najdu [A] [A] [A]
danamikulova 19. 3. 2012, 21:18
@Makyky děkuji , za radu kde ji najdu [A] [A] [A]
luucianna 19. 3. 2012, 18:01
@Makyky Markétko,zde si tu knihu můžete stáhnout http://www.uloz.to/xYjjEhq/a-macingova-zhubnete-jednou-provzdy-pdf
majjdalena 20. 3. 2012, 13:37
@luucianna Díky moc, už ji mám staženou :-D (Y)
luucianna 20. 3. 2012, 14:20
@majjdalena Nemáte zač (L)
Zrušený účet 19. 3. 2012, 19:20
@luucianna Luci, super, já tu knihu držela před týdnem v ruce a když jsem viděla cenu, zase jsem ji raději vrátila, abych neutrácela. Hledala jsem ji, kde by se dala stáhnout a vůbec mě nenapadlo to zkusit na Ulozto. Díky (Y)
luucianna 20. 3. 2012, 14:19
@ Rádo se stalo (L)
Makyky 19. 3. 2012, 18:11
@luucianna Jste zlatá,děkuji,přeji hezký večer (F)
luucianna 19. 3. 2012, 18:32
@Makyky Nemáte zač,rádo se stalo (L)

Podobné návody

Vybrané nabídky

Kategorie