Zobrazit přihlášovací formulář

Zavařeniny

Přidat recept
(recept si oblíbilo 61 návštěvníků)

ĎÁBELSKÉ TOUSTY

0.0
ĎÁBELSKÉ TOUSTY

Potřebné ingredience

1kg paprik (1 kg po odstranění jádřince), 1kg rajčat, 3 velké cibule, 3 paličky česneku, 1/2 balení Deko, 5-7 feferonek, 1 kg pečeného masa (my dáváme bůček).

Postup přípravy

Všechnu zeleninu pomeleme na masovém strojku a povaříme asi 1,5 hodiny aby se odpařila voda. Pak přidáme upečené a umleté maso, Deko a ještě trochu povaříme. Dáme trochu vychladnout a plníme do malých skleniček (nejlepší jsou od dět. přesnídávek se šroubovacím uzávěrem, nebo od tatarky apod.) A sterilizujeme tak 10-15 min.

Hotové toustíky si dáváme na topinky nebo také dělám ďábelskou směs s bramboráčky a do té směsi přidávám skleničku toustů. Je to velká dobrota hlavně pro ty, co mají rádi ostřejší jídla.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

mohos 10. 8. 2006, 13:50
Takže: EVI, pozdravuji moc a moc maminku, její recept je báječný! Dneska jsem si udělala topinku, potřela ji lehoulince česnekem a nato dalo tuhle dobrůtku :-P! Vynikající, báječné, lahodné, prostě mňaminka!!! Díky moc! Večer bude mít topinky i manžel... (Y) (Y) (Y), Monika.
Edule 10. 8. 2006, 17:16
@mohos Moni, děkuji. To jsem ráda, že chutná. Mamce vyřídím, bude mít radost. U nás jsou toustíky opravdu dost oblíbené, když chceme mít ostřejší jídlo, přidám třeba i do rizota. Fantazii se meze nekladou. ;-) (Y)
mohos 3. 8. 2006, 14:02
Evi, díky za recept na přání... Seženu všechny ingredience a půjdu na to... Monika.
bubík4 3. 8. 2006, 13:26
Tak to bych si dala :-P (Y)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie