Zobrazit přihlášovací formulář

Mleté maso

Přidat recept
(recept si oblíbilo 854 návštěvníků)

Plněná roláda z mletého masa (opět něco jednoduchého, rychlého a bez mázání nádobí :-))!

0.0
Plněná roláda z mletého masa (opět něco jednoduchého, rychlého a bez mázání nádobí :-))!

Potřebné ingredience

mleté maso, alespoň tři druhy salámu (já dávám: šunku 20dkg, salám se zeleninou 20dkg a anglickou slaninu 15 dkg), červenou a žlutou papriku nivu hořčici a někdy přidávám i párek

Postup přípravy

Mleté maso si ochuťte, jak jste zvyklé. Já přidávám rohlík trochu namočený v mléce (nyní jsem vyzkoušela místo rohlíku strouhanku a řekla bych, že je to lepší !), dvě vejce, malou na drobno nakrájenou cibuli, česnekové grilovací koření a sůl.
Připravené maso si rozprostřete na alobal potřený olejem (cca 1 cm), potřeme hořčicí a poklademe salámem, šunkou, slaninou, paprikami a nivou.
Zabalíme, položíme na plech, podlijeme vodou a pečeme. Před dopečením roztrhneme nahoře alobal a necháme povrch zezlátnout.
Při pečení nezapomeňte dále podlévat!!!
Nebo si to můžete dát do ledničky připravené na druhý den, jako já (v tom případě to, ale nepodlívejte hned, ale až to budete dávat druhý den do trouby).

Foto hotového přidám zítra poobědě. Tuto roládu si připravuji do lednice den dopředu.

Rozprostřené maso na alobalu potřeném olejem a potřené hořčicí.....

Připravené na zabalení......

.....z blízka...

.....a balíme.....

.....a balíme...

.....a balíme....

A teď už jenom celé zabalit do alobalu. Povrch potřete trochu olejem, půjde to potom lépe rozbalit.

....hotovo! Podlijeme vodou a dáme péct. Při pečení nezapomeňte dále podlévat!!!
Nebo si to můžete dát do ledničky připravené na druhý den, jako já (v tom případě to, ale nepodlívejte hned, ale až to budete dávat druhý den do trouby).

Hotové, upečené.

Dobrou chuť!!!

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Jobula 5. 3. 2008, 19:13
(Y) (Y) (Y)No naozaj to vyzera lakavo hned zajtra sa do toho pustím.Mnam už sa taším :-) :-) :-) ;-) ;-) ;-)
Delisa 5. 3. 2008, 20:47
@Jobula (hello) Tak jestli vyzkoušíte, tak pak napište, jak chutnala ^o) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F)
barbusa 5. 3. 2008, 16:58
Tak jsme si dneska dali (radost) byla to dobrutka s tou naplni, zase neco jineho nez obycejna sekana. Jen musim trochu vypilovat to zabaleni ;-) nejak se mi to rozdelavalo a nemam to takove pekne jako vy na obrazku, ale na chuti to neubralo :-)
Delisa 5. 3. 2008, 17:45
@barbusa Tak to jsem ráda, že Vám chutnalo ^o) Ona se potvora někdy rozjede ;-), ale na chuti jí to opravdu neubere (H) (flower) (flower) (flower) (flower) (flower) (flower) (flower)
Janci 5. 3. 2008, 10:55
Výborné (Y) a tááák jednoduché... |:o) |:o) |:o) |:o) |:o) Díka za prima tip, určitě brzy zopakuji (L)
Delisa 5. 3. 2008, 15:11
@Janci V jednoduchosti je kráááása (Y) :-D Jinak děkuji za chválu, moc si toho vážím (L) (hello) (F) (hello) (F) (hello)
JKpipule 2. 3. 2008, 18:22
(jidlo) (jidlo), tak dnes jsem zkusila recept, podle tebe sice jsem neměla mleté maso, ale jen mletý bůček, u nás se jinak nesní. A bylo to moc dobré, ta náplň je super!!!!, díky za recept (Y) (Y) (Y)
Delisa 2. 3. 2008, 20:30
@JKpipule Ahoj (hello)! Bůček je super, taky používám (jidlo) (jidlo) (jidlo) (Y) Jsem ráda, že chutnalo :-) (flower) (flower) (flower)
mimik 24. 2. 2008, 23:06
Milá Lucko, včera jsem si připravila Vaši roládku a dnes upekla. Je to úžasná záležitost. Také jsme všichni chrochtali :-D :-D, včetně naší 4 leté princezny. Budu dělat často. Děkuji za supééér receptík- (L) (clamp) (F)
Delisa 25. 2. 2008, 7:49
@mimik Dobré ráno Andreo, děkuji za chválu, to mě těší (radost)! U nás jí také baští i ten nejmenší (dva roky), jen mu do kousku nedám tu nivu, na to je asi ještě malý pívo ;-) Hezký den! Lucka (hello) (F) (hello) (F) (hello) (F) (hello) (F) (hello)
bozdíška 24. 2. 2008, 10:19
Tak jsme se včera s mojí dcerkou pustily do výroby Vaší SUPER roládky a musím jí moc pochválit, protože chutnala nejen k obědu, ale i při večerním posezení u dechovky - na plese se vždycky nějaká ta mňamka hodí. Kamarádům moc chutnala, tak jsem hned teď ráno posílala odkazy Vaší dobrůtky. Děkujeme moc za receptík Jana a spol. (jidlo) (zajic) (pl)
Delisa 24. 2. 2008, 21:26
@bozdíška Dobrý večer Jani, pane jo, tak moc, moc děkuji za chválu a reklamu ^o) Já jí také mám moc ráda studenou jen s chlebíkem (jidlo) Hezký večer! Lucka (hello)
maxipes 23. 2. 2008, 23:32
Všem doporučuji, dnes jsem roladu delala a manžel chrochtal blahem...Dekuji za recept :-) :-)
Delisa 24. 2. 2008, 8:18
@maxipes Aničko, tak to mě těší ^o) !!! Můj manžel z ní také chrochtá blahem (Y) :-D :-D (hello)
sunja 21. 2. 2008, 20:02
No vypadá to úžasně, není podmínka připravovat den předem? Že bych udělala zítra k obědu, ale musím vytáhnout maso z mrazáku, takže večer už bych to nestihla připravit... ;-)
Delisa 21. 2. 2008, 20:07
@sunja Ne, ne to nemusí být den předem (Y) Dejte vědět, jak chutnalo (L)
janulka44 21. 2. 2008, 19:27
Ahojky,tak to nemám vážně chybu..v sobotu určitě zkusím... |:o)
Delisa 21. 2. 2008, 20:08
@janulka44 Tak pak napište, jak šmakovalo (L)
judunaja 21. 2. 2008, 13:32
Já jí dělám také, jen jako spodní vrstvu dávám umíchaná vajíčka, tak 3 ks na roládu. Je to vynikající a dost syté. Zuzana
Delisa 21. 2. 2008, 15:39
@judunaja Zuzi, já vajíčka dávat nemůžu, bo je manžel nepapá +o( ;-) Ale nevadí, alespoň nezamažu pánev (H) :-D. Doma jsme je dávali také, když jsme dělali roládu z kuřecího masa (Y) (hello)
Kristýna234 21. 2. 2008, 12:35
Ahoj Lucko,opravdu vypadá nádherně. Kolik dáváte toho masa? A je to směs vepřového s hovězím? Děkuji Kristýna
Delisa 21. 2. 2008, 15:35
@Kristýna234 (hello) Já dávám jen z vepřového bůčku. Tchýně vždycky koupí a semele (Y) Masa mám pokaždé jinak. Podle toho, kolik je masa, tolik udělám rolád. Většinou mi to vyjde na ty dvě. A rozprostírám maso vždy na délku plechu, na šířku alobalu a na výšku max. 1 cm. Snad jsem to trochu vysvětlila *-) ;-)
Kristýna234 21. 2. 2008, 19:09
@Delisa Díky za odpověď. :-$
JKpipule 21. 2. 2008, 11:18
Dobrý den, ta vaše roláda vypadá úžasně, takže ji udělám v sobotu k obědu!! Tak dám vědět jak dopadla Jana
Delisa 21. 2. 2008, 12:29
@JKpipule Jani, určitě ji zkuste :-) Já nejsem expert přes mleté maso, ale toto je fakt vynikající, rychlé a jednoduché (Y) Dělám jí vždycky víc, aby nám ještě zbyla, protože mě chutná i studená jen s chlebem ^o) Tak dejte vědět, jak Vám chutnalo (L) (L) (L)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie