Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbilo 124 návštěvníků)

-ZAPEČENÉ KOTLETY-(lečo,sýr,slanina,šlehačka)...fotopostup

0.0
-ZAPEČENÉ KOTLETY-(lečo,sýr,slanina,šlehačka)...fotopostup

Potřebné ingredience

Měla jsem 8 plátků kotlet s kostí(můžete použít jakékoliv jiné maso),8 plátků anglické slaniny,8 plátků cihly,lečo ve sklenici(samozřejmě domácí by bylo lepší:-),kelímek šlehačky,sůl,olej,hladká mouka na obalení...

Postup přípravy

Kotlety omyji,osuším,osolím,naklepu,obalím z obou stran v hladké mouce,postupně zprudka osmahnu na oleji na pánvi z obou stran.Rozložím na pečící papír na velký,hlubší plech.Na každý plátek masa položím plátek slaniny a cihly.Na to vše navrším celý obsah leča,zeliji šlehačkou,přikryji alobalem,vložím do trouby předehřáté na 250 stupňů.Po chvilce snížím na 175-peču přibližně 1-1,5 hodiny.Alobal sejmu a nepřikryté peču cca 30 minut při teplotě 150 stupňů.Před dokončením posypu strouhanou cihlou.Mohu podávat třeba s pečenými bramborami,které mám též v receptech,nebo s čímkoliv jiným.Přeji Vám dobrou chuť!!!!

...potřebné ingredience...

...lečo...

...kotlety obalené v hladké mouce zprudka opeču....

...naskládám na plech....

...pokladu plátky slaniny a cihly...

....navrším lečo...

...zaliji šlehačkou...

...peču přikryté alobalem...

...poté otevřené do zezlátnutí....

...Přeji Vám dobrou chuť...

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie