(recept
si oblíbilo 907 návštěvníků)
smazeny syr bez smazeni a nikdy nevytece !!!!!

Potřebné ingredience
4 vajicka strouhany syr, sunka 4 hrnecky
Postup přípravy
kazdy hrnecek vymazeme a vysypeme srouhankou na dno dame syr na to sunku pak cele vajicko zase sunku a syr pak dame do pekacku s horkou vodou a hrnecky musi byt tak do puky ponorene a peceme podavame s bramborem je to moc dobre a hlavne rychle peceme na 230 tak 20 min to zlatova

potrebujeme

vymazane a vysypane

dame syr

sunku

vajicko

a na vajicko sunku a syr a dame do pekacku s vodou bohuzel na te fotce to nejde moc poznat

a je hotovo

a uz jen dobrou chut
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

evicela
(upraveno)
28. 6. 2017, 13:52

nahlásit
Slavka59
(upraveno)
28. 6. 2017, 11:20
tak jsem to zkusila už dvakrát a vůbec mě to nenadchlo
spousta bordelu, práce a chuť to má asi jako tzv. hemenex
, takže jako smažený sýr to faaaakt nechutná
za mě tedy už nikdy




nahlásit

kristyte
(upraveno)
19. 6. 2015, 21:11



nahlásit
nekup to
(upraveno)
19. 6. 2015, 11:59
skvělý nápad

nahlásit

kyša
(upraveno)
24. 5. 2015, 14:19
Vyborne
diky za recept, moc jsme si pochutnali. vyuzila jsem krome eidamu i zbytky jinych syru- nivu a chedar.



nahlásit
laskonka333
(upraveno)
24. 5. 2014, 10:22

nahlásit

mysmilena
(upraveno)
24. 5. 2014, 0:41
Jsem zkusila...chuťově OK, ale tolik nádobí, bince na lince....obalit sýr klasicky a usmažit dá méně práce...takže za mne palec dolů

nahlásit

sarusakd
(upraveno)
17. 10. 2012, 12:23
Naprosto úžasné... vše jsem zamýchala a ještě jsem pro jistotu dala na dno vysypaného hrnečku plátek šunky.. a krásně to šlo vyklopit..





nahlásit

Inkakos
(upraveno)
27. 6. 2011, 17:58
dělám pravidelně a přítel, absolutně nenažraný chlap - ještě k tomu voják - má vždycky boule za ušima
...výborný, jen je třeba to hodně "naplácat" do toho hrnečku, aby šel "smažák" lépe vyklopit


nahlásit
martaspaja
(upraveno)
27. 6. 2011, 17:35










nahlásit

kos
(upraveno)
12. 3. 2011, 19:42
Chuťově je to vynikající,ale nešlo mě to vyklopit
. Prosím jaký na to máte fígl








nahlásit

milaz
(upraveno)
3. 3. 2011, 13:44




nahlásit
hanicka86
(upraveno)
3. 2. 2011, 11:45
dobrý den, já recept dělala dnes pro sebe a syna. první várku jsem otálně spálila. máme mikrovlnku bez možnosti nastavení stupňů. a druhá várka byla příšerně tvrdá, tak já nevím..... jinak by to bylo asi docela dobré. ale jak říkám ta druhá várka se nedala ani ukrojit.
nahlásit

Ledura
(upraveno)
16. 10. 2010, 23:35



nahlásit
Pavlanela
(upraveno)
5. 10. 2010, 21:35
za mě už nikdy
práce stejně jako u klasického smažáku ale ten chutná 100x líp než tento


nahlásit

zdenka54
(upraveno)
30. 5. 2010, 23:19
Lidičky,jak už jsem psala,dejte na 7-10minut do mikrovlnky,na střední stupeň a je to .Mockrát mám vyzkoušené,jen postavit na skleněný talíř ,nic se nestane,akorát se udělá dobrůtka


nahlásit

macimaci
(upraveno)
30. 5. 2010, 21:55
Taky jsme dnes měli k obědu a musím říct-zlatý dobrý klasický smažák. Práce to dá úplně stejně, i tu strouhanku musí člověk vytáhnout,tak je to úplně jedno. U tohoto receptu se musí sýr nastrouhat,smíchat s vejcem nakrájet šunka,vymazat hrnky,vysypat a ještě zapnout trouba na 230 kvůli pár minutám. Za tu dobu mám v klidu obalený a usmažený sýr. Nehledě na to,že ta chuť se nedá rovnat. U nás tento pokrm tedy už nikdy.
nahlásit

mysmilena
(upraveno)
24. 5. 2014, 0:42
@macimaci
přesně

nahlásit
bogaboo
(upraveno)
20. 5. 2010, 14:23
Diky za recept, udelala jsem dneska male - misto sunky jsem dala uvarenou brokolici a mrkev na kousky a moc ji to chutnalo
.... a taky to krasne vypada


nahlásit

Michala28
(upraveno)
15. 5. 2010, 20:21
Tak to taky vyzkouším!!!

nahlásit

Monikena
(upraveno)
20. 4. 2010, 13:08
Určitě zdravější než smažené

nahlásit