(recept
si oblíbilo 214 návštěvníků)
Tvarohová dobrota - megaluxusní buchta pro milovníky tvarohu :-)

Potřebné ingredience
1kg tvarohu, 300g cukru, 120g hery, 5 PL = polévkoých lžic krupice, 4 vejce, vanilkovej cukr, prdopeč
Postup přípravy
Oddělíme žloutky od bílků..
Bílky vyšleháme v jedné misce v tuhý sníh a ve druhé uděláme tvarohové těsto ze zbytku surovin..
Nakonec vmícháme sníh..
Těsto dáme na vymazaný a vysypaný plech a pozvolna pečeme..
Je to fakt výborný :-)
Vláčné a jemné..mňam
DOBROU CHUŤ
Bílky vyšleháme v jedné misce v tuhý sníh a ve druhé uděláme tvarohové těsto ze zbytku surovin..
Nakonec vmícháme sníh..
Těsto dáme na vymazaný a vysypaný plech a pozvolna pečeme..
Je to fakt výborný :-)
Vláčné a jemné..mňam
DOBROU CHUŤ

Oddělené bílky a žloutky

Sníh a tvarohové těsto

A už je na plechu a hurá do trouby

A je hotovo :-)
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

Anny84
(upraveno)
20. 5. 2021, 17:31
Naprosto dokonalá dobrota
Moc děkuji za super recept




nahlásit

Raguella
(upraveno)
30. 6. 2018, 18:30
Určitě někdy vyzkouším.




nahlásit

Paluna
(upraveno)
12. 11. 2014, 14:48


nahlásit

lu456
(upraveno)
19. 3. 2012, 9:55
opět chvála,děkuji za recept,je to rychlé a mňamka



nahlásit

Karkulka13
(upraveno)
3. 7. 2011, 15:17
Tak i ja se pridavam ke chvale
puvodne jsem chtela udelat jen polovicni davku, protoze jsem mela jen 500g tvarohu...ale soupla jsem tam dve creme fraiche, a fungovalo to
Je baaajecna a urcite jsme ji nedelali naposled!














nahlásit

sherryzuza
(upraveno)
14. 7. 2011, 22:19
@Karkulka13
to jsem moc ráda

nahlásit

Lennie
(upraveno)
17. 2. 2011, 7:44
Zuzi, díky
Konečně jsem se k ní "dokopala" a je výborná




nahlásit

Suša
(upraveno)
26. 10. 2010, 16:54
výborná





nahlásit

Ledura
(upraveno)
16. 10. 2010, 23:59



nahlásit

ivouš
(upraveno)
24. 6. 2010, 15:44
Dobrý den, vybadá báječně
, určitě vyzkouším, jen otázka pro takové (ne)hospodyňky jako jsem já - jak dlouho a na kolik stupňů pečete? Děkuji a zdravím Ivona






nahlásit

sherryzuza
(upraveno)
25. 6. 2010, 20:55
@ivouš
Ilčo, toť otázka..
asi ve střední troubě a pak tomu přidat a až budou trochu hnědý okraje tak vypnout.. je to docela rychlý..ale přesně fakt neřeknu..já to pčeu jak kdy.. jako měkký je to furt a mokrý..ale podle mě se tohle málo upíct nedá.. tak snad se povede..



nahlásit

Hanka31
(upraveno)
14. 5. 2010, 16:50
výborná, rychlá, jedlá



nahlásit

sherryzuza
(upraveno)
15. 5. 2010, 21:14
@Hanka31
to mě těší že se to dá jíst



nahlásit

ANNITRAM
(upraveno)
1. 5. 2010, 19:36











nahlásit

sherryzuza
(upraveno)
2. 5. 2010, 12:13
@ANNITRAM
Marti, to je super že chutnala

nahlásit

VAJAJ
(upraveno)
1. 5. 2010, 9:45
tak jsem právě šoupla do trouby Vaši buchtičku jsem moooc zvědavá jaká bude

nahlásit

citren
(upraveno)
30. 4. 2010, 22:26





nahlásit

Mirisek21
(upraveno)
30. 4. 2010, 12:21
Tak buchtičku dnes zkouším jen jsem místo hery dala máslo.

nahlásit

sherryzuza
(upraveno)
30. 4. 2010, 21:28
@Mirisek21
tak to jsu zvědavá jak to dopadlo.. Miri písnite jestli se povedlo

nahlásit

Mirisek21
(upraveno)
8. 5. 2010, 9:13
@sherryzuza
Byla mocinky dobrá a měla veliky uspěch.Moc děkuji za bezva receptík.


nahlásit

Janulka37
(upraveno)
30. 4. 2010, 9:21
Je to výborná buchtička, my jí pečeme už léta a měla jsem jí pod názvem "s tvarohem na cesty", protože je výtečná opravdu na cestování - dobře se uskladní, nezmačká. Kdo miluje rozinky - jedinečná příležitost je přidat - výborné.!!!
Úplně slintám, jak mám na ni chuť!!!!
Hned zítra tuto mňamku upeču!!!









nahlásit

claarca
(upraveno)
29. 4. 2010, 14:14
Buchtička je v troubě, tak jsem zvědavá

nahlásit
Ally McBeal
(upraveno)
28. 4. 2010, 13:55
Tak tuhle buchtu uz nikdy delat nebudu,protoze jsem ji dodelala ve 20.oo hod,muzskej se vratil z prace ve 22,30 a do rana 8.oo hod ji zmizely 2/3!!Myslim,ze poprve za rok ocenil,ze se nas Mara v noci budi a tudiz byla vhodna chvile navstivit kuchyn
Je vynikajici,Zuzko diky!





nahlásit

sherryzuza
(upraveno)
29. 4. 2010, 9:35
@Ally McBeal
už jsem se teda lekla, proš se u vás ta buchta dělat nebude
no pokud je to důvod rychleho sežrání, tak to beru.. jmy ju měli celou pryč během 2 dnů.
se to jí uplně samo










nahlásit

Světlana
(upraveno)
25. 4. 2010, 18:24
Zdravím, mam dotaz ten tvaroh je lepší v kostce nebo vaničku?
nahlásit

sherryzuza
(upraveno)
25. 4. 2010, 20:58
@Světlana
To je jedno. Já dělám i z toho i z toho..

nahlásit
ivahouba
(upraveno)
21. 4. 2010, 21:28
Tvarohova namka je skutecne namka a k tomu rychla a jednoducha. I kdyz jsem zapomnela na Heru, tak se nic nestalo, kdyz jsem ji vmichala polorozpustenou do tvaroh. hmoty jeste pred snehem
. Skvely recept - DIKY


nahlásit

luksici1
(upraveno)
20. 4. 2010, 18:59


nahlásit