(recept
si oblíbilo 478 návštěvníků)
Americká buchta - mega jednoduchá
Potřebné ingredience
4vejce, 1hrnek cukr krupice,2hrnky pol. mouky,půl lžíce skořice ml., 1 lžíce kakaa,půl hrnku oleje, prášek do peč., 5-6 jablek na kostičky (rozinky, ořechy), čokoládová poleva
Postup přípravy
utřeme celé vejce s cukrem do pěny, přidáme postupně ostatní ingredience i s jablíčky a kdo má rád tak i rozinky a oříšky. Je to velmi husté těsto, ke konci už míchám jen vařečkou, vyložíme plech papírem, rozložíme těsto a pečeme v troubě na 170st. asi 35min. Nahoru čokoládová poleva - já letos likvidovala velikonoční zajdy.
vymíchané těsto, nakonec přidaná jablíčka na kostičky
rozprostřeme na pečící papír
takhle to vypadá než to dáme do trouby
upečená buchta ještě bez polevy
velikonoční zajdové v horké lázni... čokoládová poleva
hotovo!!! super rychlé, jak mám minimum času tak dělám a za málo času spousta spokojenosti, jablíčka drží buchtu stále šťavnatou - přeji dobrou chuť!!
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Soník88
(upraveno)
26. 10. 2011, 17:50
Je super! Už jí dělam 4 roky. Máme jí moc rádi tak jí dělám často. Mužu jen doponučit! Mňamka
boruwki
(upraveno)
26. 10. 2011, 17:29
Dneska jsem vyzkoušela a musím říci, že je vážně božííí Jdu si přidat
evalokaj
(upraveno)
31. 8. 2011, 21:29
asi jsem něco udělala špatně ale buchta se hrozně drobila, tak ji nakonec zbaštil náš hafan......
nelly2
(upraveno)
24. 8. 2011, 19:35
NEJLEPŠÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ VŠEM MOOOC CHUTNÁ !!!!! JEN SE PO NÍ ZAPRÁŠILO
ladaalb
(upraveno)
1. 8. 2011, 22:41
proč sem dávate tak neuvěřitelně dobré buchty, ,tahle je snad nelepšíc na světě, můj muž byl z ni naprosto unešený, ja také, jenže jsem mu hned řekla,že už ji víckrát neudělam, protože ji zase celou ,ale dopadlo to jak to dopadnout mělo,hned další den jsempekla další a pak další za týden pro návštěvu, chjo, už na ni mam zase chut,
ChiaMoon
(upraveno)
7. 6. 2011, 13:40
suprovní buchta, výborný recept díky Monika
rujbarka
(upraveno)
7. 6. 2011, 7:34
Moc dobrá !!!
mimicek
(upraveno)
5. 6. 2011, 22:17
Děkuju za vynikající recept
kullova
(upraveno)
24. 2. 2011, 14:37
Díky za recept , buchta je luxusní , rychlá a hlavně mooc dobrá!
Ledura
(upraveno)
16. 10. 2010, 23:47
citren
(upraveno)
8. 10. 2010, 10:06
manelka
(upraveno)
26. 9. 2010, 10:09
Včera jsem pekla . Díky za recept, buchta je rychlá a moooc dobrá!
holemka
(upraveno)
29. 5. 2010, 19:50
Výborná buchta. Děkuji za recept. Určitě ji zase někdy udělám.
nobstice
(upraveno)
27. 5. 2010, 17:54
Petruš zkus příště do té rozehřáté čokolády zamíchat kelímek kysané smetany - jen tak studenou do té horké čokošky - je to ňamina
sketka
(upraveno)
27. 5. 2010, 20:30
@nobstice
Děkuji Leni za tip, ikdyž nezdrcne se mi ta smetana když to dám do horké čokolády? Zní to zajímavě a určitě moc ráda vyzkouším !!! Jak to pak vypadá když ztuhne ta poleva? Krájí se dobře? Mějte se krásně Petra s dětmi
nobstice
(upraveno)
28. 5. 2010, 1:54
@sketka
Petruško nezdrcne. Je to vynikající. Je to něco mezi polevou a krémem, ale fakt ňamina. Na 100 g čokolády 100 g smetany. Ale může se jí dát víc a je to víc jako krém.
andrejmyskova
(upraveno)
27. 5. 2010, 14:11
dobrůtka..děkujem za nápad....
gigina4
(upraveno)
27. 5. 2010, 1:21
Tak Péťo, taky jsme vyzkoušeli jen se mi taky drobila můžu se zeptat na kolik stupňů pečete a jak dlouho? Jinak chuťově dobrá a hlavně rychlá příprava Jana
sketka
(upraveno)
27. 5. 2010, 20:28
@gigina4
Janičko, peču tak na 170st asi 35min, ale někdy jak jsem měla trpké jablíčka a málo šťavnatá tak se taky drobila, když tak zkuste trošičku jablečného džusu do těsta přidat pokud budou suchá jablíčka. Ať se příště podaří co nejlépe a ať chutná Děkuji za Váš komentář. Petra, Kubíček a Agátka
andreakrejcik
(upraveno)
21. 5. 2010, 18:46
Petro tak se připojuji ke chvále buchta je moc dobrá a všem chutná,super receptík
sketka
(upraveno)
21. 5. 2010, 21:24
@andreakrejcik
Andrejko, děkuji za milý komentář, jsem ráda, že chutná Krásný a slunečný víkend přeji - Petra s Agátkou
sneja
(upraveno)
21. 5. 2010, 16:44
moc dobrá a rychlá buchta,dík za recept
sketka
(upraveno)
21. 5. 2010, 21:23
@sneja
Děkuji Jani za Váš komentář, mějte krásný víkend. Petra
Helen111
(upraveno)
21. 5. 2010, 6:35
Prima buchta, jen se po ní zaprášilo
sketka
(upraveno)
21. 5. 2010, 21:23
@Helen111
Helenko, jsem ráda, že chutnala!! . Mějte se nádherně. Petra
hlavca
(upraveno)
20. 5. 2010, 19:00
Tak jsem dneska upekla Vaší buchťajdu,je opravdu výborná,vláčná,žádná suchá drobivka,moc díky za recept,určitě budeme dělat častěji
sketka
(upraveno)
21. 5. 2010, 21:22
@hlavca
Markétko, jsem ráda, že Vám buchta chutná, děkuji za Váš komentář, moc mě potěšil . Mějte se krásně a náádherný, snad už konečně sluničkový víkend