Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbilo 21 návštěvníků)

Grilovaná panenka s pórkovo smetanovým dipem...

0.0
Grilovaná panenka s pórkovo smetanovým dipem...

Potřebné ingredience

Vepřová panenka, sůl, pepř Dip: čtvrt pórku, zakysaná smetana, lžíce majonézy, sůl, pepř.

Postup přípravy

Dip:
pórek nakrájíme na kolečka, přidáme jednu zakysanou smetanu, jednu lžíci majónezy( vice ne, nesmí tam být cítit), sůl, pepř, smícháme vše dohromady a dáme tak na půl hodinky odležet do lednice!!!! Kdo má rád výraznější chuť může obměnit pórek za cibuli!!!!! Opravdu mňamózní dip k jakémukoliv grilovanému masíčku, moc, moc dobrý, jednoduchý, ale bohužel málokdo ho zná!!!!!

Když se stane že dip zbyde(to se stane málokdy) přidám lučinu a mám pomazánku na chleba!!!!!

Tak příjemné vaření mimi maminky..... ,-)

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

packa2 6. 2. 2014, 11:11
Super!!! (clamp) (clamp)
Visnery 8. 5. 2011, 10:09
(Y) (Y) (Y) (Y)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie