Grilovaná panenka s pórkovo smetanovým dipem...
Potřebné ingredience
Vepřová panenka, sůl, pepř Dip: čtvrt pórku, zakysaná smetana, lžíce majonézy, sůl, pepř.
Postup přípravy
Dip:
pórek nakrájíme na kolečka, přidáme jednu zakysanou smetanu, jednu lžíci majónezy( vice ne, nesmí tam být cítit), sůl, pepř, smícháme vše dohromady a dáme tak na půl…
Rakouské nutelové řezy (zaručuji se za to, že jsou…
Potřebné ingredience
Korpus: 6 vajec (velká) 250 g cukr krystal 1/8 l olej 1/8 vlažné vody 2 pol. lžíce kakaa 200 g hladké mouky ½ sáčku prášku do pečiva 150 g meruňkové marmelády (může být jakákoliv, mám vyzkoušeny všechny druhy) máslo a mouka na plech Krém: 750 ml smetany ke šlehání (pořádně vychlazené, lépe se šlehá) 250 g nutelly 6 sáčku ztužovače šlehačky (já používám na jeden kelímek jeden sáček) 1 sáček vanilkového cukru
Postup přípravy
Korpus:
Vejce oddělit na žloutky a bílky. Žloutky a cukr pomocí šlehače asi
5 minut šlehat, pak přidávat po kapkách nejprve olej a pak vlažnou vodu.
Tuto hmotu dalších…
Rychlá Zelňačka pro malé cipísky
Potřebné ingredience
Brambory, kysané zelí (může být i sterilované), mléko, bobkový list, sůl, pepř, cukr!
Postup přípravy
Brambory na malé kostičky dáme vařit zvlášť do hrnce ( se zelím by se nám vařily dlouho). Do druhého hrnce dáme vařit zelí, přdáme jeden bobkový list , vodu, poté přisypeme…