Zobrazit přihlášovací formulář
VEPŘOVÉ MASO
Grilovaná panenka s pórkovo smetanovým dipem...

Grilovaná panenka s pórkovo smetanovým dipem...

Potřebné ingredience

Vepřová panenka, sůl, pepř Dip: čtvrt pórku, zakysaná smetana, lžíce majonézy, sůl, pepř.

Postup přípravy

Dip:
pórek nakrájíme na kolečka, přidáme jednu zakysanou smetanu, jednu lžíci majónezy( vice ne, nesmí tam být cítit), sůl, pepř, smícháme vše dohromady a dáme tak na půl…

Zobrazit více...
MOUČNÍKY, POHÁRY
Rakouské nutelové řezy (zaručuji se za to, že jsou vynikající a chutnají každému ,-))

Rakouské nutelové řezy (zaručuji se za to, že jsou…

Potřebné ingredience

Korpus: 6 vajec (velká) 250 g cukr krystal 1/8 l olej 1/8 vlažné vody 2 pol. lžíce kakaa 200 g hladké mouky ½ sáčku prášku do pečiva 150 g meruňkové marmelády (může být jakákoliv, mám vyzkoušeny všechny druhy) máslo a mouka na plech Krém: 750 ml smetany ke šlehání (pořádně vychlazené, lépe se šlehá) 250 g nutelly 6 sáčku ztužovače šlehačky (já používám na jeden kelímek jeden sáček) 1 sáček vanilkového cukru

Postup přípravy

Korpus:
Vejce oddělit na žloutky a bílky. Žloutky a cukr pomocí šlehače asi
5 minut šlehat, pak přidávat po kapkách nejprve olej a pak vlažnou vodu.
Tuto hmotu dalších…

Zobrazit více...
POLÉVKY
Rychlá Zelňačka pro malé cipísky

Rychlá Zelňačka pro malé cipísky

Potřebné ingredience

Brambory, kysané zelí (může být i sterilované), mléko, bobkový list, sůl, pepř, cukr!

Postup přípravy

Brambory na malé kostičky dáme vařit zvlášť do hrnce ( se zelím by se nám vařily dlouho). Do druhého hrnce dáme vařit zelí, přdáme jeden bobkový list , vodu, poté přisypeme…

Zobrazit více...

Kategorie