Zobrazit přihlášovací formulář

Kuřecí maso a drůbež

Přidat recept
(recept si oblíbilo 27 návštěvníků)

„ Těstoviny s listovým špenátem a kuřecím masem “

0.0
„ Těstoviny s listovým špenátem a kuřecím masem “

Potřebné ingredience

Široké nudle, kuřecí maso, česnek, cibuli, listový špenát a Smetana ke šlehání ..

Postup přípravy

Kapku oleje rozehřejeme na pánvi.. přidáme cibuli nasekanou nadrobno a osmažíme. Poté vložíme na kousky nakrájené kuřecí maso a orestujeme.. než je hotové přidáme asi 4 stroužky česneku a jeden zeleninový bujon. Jestli se Vám bude zdát .. že je maso hotové.. tak přidáme listovy špenát a orestujeme. Dochutíme solí, pepřem a nakonec zalijeme smetanou a povaříme ..PŘEJI VŠEM DOBROU CHUT´ ..

Potřebné přísady ..

Maso orestujeme na cibulce ..

Přidáme listový špenát ..

Přidáme smetanu ke šlehání ..

Nudle uvaříme ve slané vodě ..

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Meggi 12. 1. 2014, 16:52
Zdravím, dneska jsem vařila a VÝBORNÝ (clamp) (Y) (clamp). Jen jsem místo šlehačky tala tavený sýr a nadávala bujón (jidlo). A všichni chválili (radost), super, díky za receptík (L) - Milena (flower)
DasulkaM 18. 2. 2011, 14:11
musím se přidat s kladným hodnocením (Y) (Y) opravdu moc výbornýýý (clamp) malej si 2x přidával :-) děkuju za recept, dáša
špalek 18. 2. 2011, 18:45
@DasulkaM Paní Dášo, děkuju moc za milý komentík (L) a jsem ráda, že (Z) chutnalo (radost) (radost) ..Mějte se hezky a pozdravujte synáčka (Z) Žaneta s rodinou (X)+ (child8)
denisik 18. 1. 2011, 13:32
VINIKAJÍÍÍCI,NAPROSTO DOKANALA MŇAMKA.CELÁ NAŠE ČTYŘČLENNÁ RODINKA SE ZALIZOVALA :-p. JEDNODUCHÝ RYCHLÝ A VÝÝÝÝBORNÝ. DĚKUJEME ZA SUPR RECEPTÍK (Y) (clamp) (L) (Y) MARIANNA
špalek 18. 1. 2011, 14:09
@denisik Pani Marianno, děkuju moc za milý komentík (L) a jsem ráda, že vám chutnalo (radost) (radost) (radost) ..Mějte se hezky a pozdravujte celou rodinku .. Žaneta s rodinou (X)+ (Z)+ (&)+ (child8)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie