(recept
si oblíbilo 12 návštěvníků)
Pipe Rigate se špenátem a kuřecím pasem

Potřebné ingredience
těstoviny Pipe Rigate, 400 g kuř. masa, 1/2 balíčku zmražeho špenátu, 3 stroužky česneku, sůl, pepř, 80 ml smetany 12%, 1 malé vajíčko
Postup přípravy
Dáme vařir těstoviny.
Na minimu oleje orestujeme maso, osolíme, opepříme a přidáme česnek. Podlijeme vodou a dusíme do měkka. Pak přidáme půl balíčku spenátu, necháme rozpustit, malinko povaříme a pak přilijeme smetanu v které jsme rozkvedlali vajíčko. necháme srazit, povaříme.
Na těstoviny nandáme směs, posipeme malinko sýrem /nemusí být) a podáváme. DOBROU CHUŤ!!!
Na minimu oleje orestujeme maso, osolíme, opepříme a přidáme česnek. Podlijeme vodou a dusíme do měkka. Pak přidáme půl balíčku spenátu, necháme rozpustit, malinko povaříme a pak přilijeme smetanu v které jsme rozkvedlali vajíčko. necháme srazit, povaříme.
Na těstoviny nandáme směs, posipeme malinko sýrem /nemusí být) a podáváme. DOBROU CHUŤ!!!
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

Lionka
(upraveno)
22. 1. 2011, 19:29

nahlásit