(recept
si oblíbilo 11 návštěvníků)
Arabelčiny vepřové kotlety pod peřinkou

Potřebné ingredience
4 kotlety, 4 plátky anglické, 1 a 1/2 cibule, velká lžíce kremžské a plnotučné hořčice, trošku grilovačky, 2 lžíce oleje, 150g strouhaného sýra a maggi - gurmánský bujón v kalíšku
Postup přípravy
Naklepané kotlety napatláme :-) z obou stran směsí z hořčic, oleje a grilovačky. Přendáma do pekáče, poklademe plátky anglické, posypeme na proužky nakrájenou cibulí , podlijeme trochou vody, přidáme bujon maggi z kelímku , přiklopíme víkem a pečeme cca 45minut zakryté.
Pak pekáč odkryjeme, maso posypeme strouhaným sýrem a ještě chvilku zapečeme do zčervenání sýru.
Tento recept jsem si dnes vymyslela na oběd a doma se všichni olizovali.
Jestli vám chybí v receptu sůl, tak nemusí - hořčice, grilovačka a nakonec sýr jsou slané dost :-)))
Dobrou chuť!!!
Pak pekáč odkryjeme, maso posypeme strouhaným sýrem a ještě chvilku zapečeme do zčervenání sýru.
Tento recept jsem si dnes vymyslela na oběd a doma se všichni olizovali.
Jestli vám chybí v receptu sůl, tak nemusí - hořčice, grilovačka a nakonec sýr jsou slané dost :-)))
Dobrou chuť!!!

použitý bujon- novinka od MAggi

kotlety po vytažení z trouby
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé