(recept
si oblíbili 2 návštěvníci)
Arabelčiny vepřové kotlety POLOMSKÉ
Potřebné ingredience
4kotlety, vývar, 5-10dkg žampionů, nové koření, jalovec, ocet, smetana
Postup přípravy
Maso naklepeme, osolíme, opečeme z obou stran. Pak je přendáme do kastrolku, podlijeme vývarem a pod pokličkou dusíme.
Ve zbylém tuku krátce podusíme na plátky nakrájemé žampiony.
Připravíme si zásmažku, zalijeme vývarem, rozmícháme, přilijeme šťávu z podušených kotlet a společně povaříme. Před koncem varu dosolíme, ochutíme mletým novým kořením, jalovcem, pepřem, troškou octu a šťávičku zjemníme smetanou.
Ve zbylém tuku krátce podusíme na plátky nakrájemé žampiony.
Připravíme si zásmažku, zalijeme vývarem, rozmícháme, přilijeme šťávu z podušených kotlet a společně povaříme. Před koncem varu dosolíme, ochutíme mletým novým kořením, jalovcem, pepřem, troškou octu a šťávičku zjemníme smetanou.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

chalupnicka
(upraveno)
2. 2. 2011, 11:56
Dělala jsem kotletky podle vašeho receptíku a moc jsme si pochutnaly.Díky Alča

nahlásit

arabelka
(upraveno)
3. 2. 2011, 7:50
@chalupnicka
Jsem ráda, děkuji.Budu muset dodat ještě fotku

nahlásit