Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbili 2 návštěvníci)

Arabelčiny vepřové kotlety POLOMSKÉ

0.0
Arabelčiny vepřové kotlety POLOMSKÉ

Potřebné ingredience

4kotlety, vývar, 5-10dkg žampionů, nové koření, jalovec, ocet, smetana

Postup přípravy

Maso naklepeme, osolíme, opečeme z obou stran. Pak je přendáme do kastrolku, podlijeme vývarem a pod pokličkou dusíme.
Ve zbylém tuku krátce podusíme na plátky nakrájemé žampiony.
Připravíme si zásmažku, zalijeme vývarem, rozmícháme, přilijeme šťávu z podušených kotlet a společně povaříme. Před koncem varu dosolíme, ochutíme mletým novým kořením, jalovcem, pepřem, troškou octu a šťávičku zjemníme smetanou.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

chalupnicka 2. 2. 2011, 11:56
Dělala jsem kotletky podle vašeho receptíku a moc jsme si pochutnaly.Díky Alča |:o)
arabelka 3. 2. 2011, 7:50
@chalupnicka Jsem ráda, děkuji.Budu muset dodat ještě fotku (L)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie