Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbilo 7 návštěvníků)

Vepřové v leču na smetaně -dekuji Marcelce Šefrové

0.0
Vepřové v leču na smetaně -dekuji Marcelce  Šefrové

Potřebné ingredience

Suroviny: 1/2 kg vepřové plece 1 cibule zeleninové lečo, malá sklenička smetana 1 lžíce hladké mouky sůl.pepř, sl.paprika 1 kostka masoxu olej nebo jiný tuk houby/čerstvé, mražené nebo sušené / nemusí být

Postup přípravy

Postup:

Na oleji zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme nakrájené vepřové maso, osmahneme, osolíme, opepříme a opaprikujeme. Přidáme houby nakrájené na kousky - sušené předem namočíme - a opět chvíli osmahneme. Zalijeme vývarem z masoxu a přidáme skleničku leča. Podusíme do měkka. Když je maso hotové zalijeme smetanou ve které jsme rozkvedlali hl. mouku. Ještě min. 15 minut povaříme.
Podáváme s knedlikem nebo s rýží.

suroviny

osmahnout cibulku

přidat maso

osolit,opepřit dát červenou papriku

přidat namočené houby

ted dáme malé lečo podlijeme vývarem a dusme skoro do mekka

krásne dusíme

když je maso skoro měkké,přidáme smetanu s rozvrdlanou hl moukou a dodusíme do měkka

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Margarit11 6. 3. 2011, 12:53
(Y)Táke to velice dobře chutná =) (Y) (hotdog)
KáKá 4. 3. 2011, 16:10
Vypadá to dobře (Y) (Y) (Y)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie