(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
BIGOŠ
Potřebné ingredience
brambory, kysané zelí, maso (vepřové, kuřecí nebo uzené), anglická slanina, sůl, pepř, olej, cibule
Postup přípravy
Oloupané a omyté brambory nakrájíme na plátky a poklademe první vrstvu na pekáč, který omastíme. Brambory osolíme. Na brambory dáme vrstvu okořeněného, na cibulce částečně podušeného masa. Poklademe vrstvou kysaného , vymačkaného zelí. Vrstvy můžeme opakovat, přičemž poslední vrstvou je zelí. peče se asi hodinu, cca 20 min před koncem pečení přidáme plátky slaniny.
Je to výborné jídlo z jednoho hrnce.
Je to výborné jídlo z jednoho hrnce.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

Chroustík
(upraveno)
5. 7. 2006, 16:03
Mňam, určitě to udělám, už mám plnou pusu slin.

nahlásit

ZANYSHOP
(upraveno)
5. 7. 2006, 15:39
Petro, tak jsem dneska vyzkoušela a bylo to moc dobrý. Udělala jsem z větší dávky, abych měla i na zítra vystaráno, ale nějak se to z pekáčku vytrácí. Moc dobré
díky za bezva recept ,Jean.


nahlásit

BlankaB
(upraveno)
30. 6. 2006, 11:28
Peti, tak to je skvělej recept na sobotu, vyzkouším, jistě to bude mńamka. Blanka
nahlásit