(recept
si oblíbili 2 návštěvníci)
Rybička nasladko
Potřebné ingredience
Rybí filety
Brambory
Mrkev
Med
Postup přípravy
Brambory a mrkev nakrájíme na menší kousky, vložíme je do první nádoby parního hrnce, trošku osolíme.
Do nádoby určené na maso (pokud to má Váš hrnec rozdělený stejně jako ten můj) položíme filety, osolíme.
Necháme vařit (já nechávám asi 20 minut).
Když je všechno uvařené, namačkáme brambory a mrkev a omastíme máslem. Filety jemně pokapeme medem.
Pokud máte rádi hovězí maso v mrkvi, toto je lehká a zdravá varianta :-)
Do nádoby určené na maso (pokud to má Váš hrnec rozdělený stejně jako ten můj) položíme filety, osolíme.
Necháme vařit (já nechávám asi 20 minut).
Když je všechno uvařené, namačkáme brambory a mrkev a omastíme máslem. Filety jemně pokapeme medem.
Pokud máte rádi hovězí maso v mrkvi, toto je lehká a zdravá varianta :-)
Suroviny v hrnci.
Ryba.
Brambory a mrkev namačkáme a omastíme máslem.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé