Zobrazit přihlášovací formulář

Co dům dal

Přidat recept
(recept si oblíbilo 16 návštěvníků)

Bramboráky z chleba

0.0
Bramboráky z chleba

Potřebné ingredience

kus staršího chleba, co už se nesní :-) namočit do vody 1-2 vajíčka,česnek,majoránka, vegeta, sůl, dobrá je tam i najemno nakrájená cibule a co kdo má rád třeba najemno nakrájený salám atd.

Postup přípravy

Vymačkáme vodu z chleba, dáme do misky a přidáme potřebné ingredience jako na bramboráky, jak kdo má rád, když je těsto příliš husté lze zředit mlékem a když je příliš řidké zahustit hladkou moukou. A můžeme pomalu smažit na rozpáleném oleji malé bramboráčky do zlatova. Rychlá večeře je na stole a starý chleba snězený :-) :-).

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

sarkatom 22. 1. 2013, 18:58
Při namáčení chleba se zjevila v kuchyni starší dcera a nechápala, co dělám, když slepice nemáme už 5 let ,-) ,-) Ale výsledek byl perfektní a velmi chutný!!! (Y) (Y) (Y) Obyčejná jídla jsou nejlepší!!! (clamp) (clamp) (clamp)
Vrtelik 26. 8. 2011, 18:00
Tak jsme se do toho pustili vzali slepičkám chleba ,ktery takka odnesl na sušení ,-) a je to opravdu vyborné snad bude baštit i to osazenctvo v bazéně jak vylezou jestli jim něco zbyde. (Y)
lucasilek 11. 3. 2011, 21:24
Jednou už jsem něco podobného zkoušela, zbylo nám dost chleba po nějaké akci. Udělala jsem malé placičky, holkám pokapala kečupem, posypala sýrem a tatínek- ten absolutně neuhádl, z čeho to je!!! ,-) ,-)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie