(recept
si oblíbilo 18 návštěvníků)
Tvarohový koláč s broskvemi - žádná suchotina

Potřebné ingredience
15 lžic pol. mouky, 5 lžic cukru krupice, 4 vejce, 15 lžic mléka, prášek do pečiva, 5 lžic másla. tvaroh: 3 vaničky 250g tvarohu, 5 lžic cukru drobenka:máslo, pol. mouka, cukr krupice 2 plechovky broskví (nebo jiné ovoce)
Postup přípravy
Oddělíme žloutky a bílky (vyšleháme sníh), žloutky vyšleháme s cekrem, přidáme po částech pol. mouku s kypřícím pr, rozpuštěným máslem a mlékem. Do těsta lehce vmícháme vyšlehaný sníh z bílků. Vylejeme na plech s pečícím papíre. Na toto těsto dáme vyšlehaný tvaroh s cukrem a jako třetí vrstvu dáme nakrájené proskve + drobenku. Pečeme dozlatova.

suroviny

první dvě vrstvy

s ovocem

s drobenkou
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé