Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbilo 74 návštěvníků)

Fitness jídelníček - brokolicové karbanátky s tvarohem

0.0
Fitness jídelníček - brokolicové karbanátky s tvarohem

Potřebné ingredience

1 brokolice // menší celer (může být i sterilovaný) // 2 syrové mrkve // 1 menší cibule // 10 dkg 30% Eidamu // 250g nízkotučného tvarohu // lžíce hořčice // 2 lžičky mleté červené papriky // špetka mletého kmínu // majoránka // 2 stroužky česneku // sůl // kukuřičná mouka // olivový olej

Postup přípravy

Brokolici uvaříme do měkka. Celer, mrkve a sýr nastrouháme na jemno, přidáme tvaroh, česnek, papriku, kmín, sůl, na jemno nakrájenou cibulku, hořčici, majoránku a nasekanou uvařenou brokolici. Po zamíchání přidáme tolik mouky, aby šly pěkně tvořit bochánky, které lehce osmahneme na olivovém oleji a přebytečný tuk odsajeme ubrouskem. Dobrou chuť :-)

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Aluch 22. 10. 2017, 10:58
Děkuji za recept (F), zítra budu mít do práce dobrý a zdravý obídek ^o) (clamp) (L)
amrak 25. 1. 2013, 16:26
Jsou dobré, jen jsem té mouky dala asi málo, zůstávalo mi to na pánvičce a šupla jsem to radši na pekáč v tenké vrstvě a také dobré :)
mumlina 28. 3. 2012, 10:38
Opravdu mě překvapilo jak jsou chutné, obalovala jsem je v ovesných vločkách a je to das ist bombastik (clamp),děkuji za další inspiraci k zdravějšímu receptu,snažim se hubnou a už je 5 kg dole, S pozdravem I. Hajná
Amynka 11. 5. 2011, 14:09
Dělala jsem včera dětem, dělala jsem na toto množství jen jsem k tomu dala o jednu brokolici navíc a jsou vynikající, tím tvarohem lehce nakyslé, holky se toho nemohli dojíst.

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie