Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbil jeden návštěvník)

Kokosové pyramidky

0.0
Kokosové pyramidky

Potřebné ingredience

Těsto: 250g polohr.mouky, 1 lžička prdopeče, 80g moučky, 2 žloutky, 130g másla.
Náplň: dělala jsem "od oka",protože jsem nikde žádný recept nemohla najít,takže: asi 150g strouhaného kokosu,2 vejce,4-5 lžic pískového cukru,1 vanilkový cukr,asi 2-3 lžičky rumu.náplň nemá být ani moc tekutá ani hutná,prostě aby z těsta nelezla sama dolů.

Postup přípravy

Vypracujeme těsto,vyválíme a vykrajujeme kolečka-dělala jsem štamprlí,průměr asi 3 cm,maličko se ještě nafouknou.na každé dáme lžičkou trošku náplně-dejte jí klidně pěkně na celé,při pečení nijak nestéká ani moc nenabude.pečeme ve středně vyhřáté troubě do růžova,ten kokos by neměl moc zhnědnout.vychladlá kolečka můžeme ještě pocákat polevou,výběr nechám na vás :-)

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

zuzan 6. 12. 2009, 14:30
Tak právě peču poslední plech (Y) (Y) (Y). Udělala jsem je z 1,5 dávky těsta, co je tu uvedena a na náplň jsem spotřebovala 30 dkg kokosu a potom ve stejném poměru další přísady, jak jsou zde uvedeny. Zbyla mi 1 lžíce náplně, takže to vyšlo skoro akorát, ale je pravda, že jsem nešetřila. :-) :-) :-) Upekla jsem je dohněda jako klasické kokosky a oceňuji hlavně to, že nejsou přeslazené, jak kokosky bývají. Je to opravdu mňamka (flower) (flower) (flower). Kdo má rád sladší, přidejte více cukru, než je uvedeno! (banky) (banky) (banky)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie