Zobrazit přihlášovací formulář

Moučníky, poháry

Přidat recept
(recept si oblíbilo 15 návštěvníků)

Nugátové řezy se šlehačkou

0.0
Nugátové řezy se šlehačkou

Potřebné ingredience

5 vajec, 15 dkg polohrubé mouky, 15 dkg cukru krupice, 3 šlehačky, 2 ztužovače šlehačky, 2x tmavé bebe sušenky (pro lepší efekt), 1 lžíce instantní kávy, 1/2 kelímku (skleničky) nuttely, 1 vanilkový cukr

Postup přípravy

Vypadá to složitě, ale je to moooc jednoduché a rychlé.....Takže, šleháme bílky téměř dotuha, pak přidáme cukr a šleháme, až se po vytažení metliček dělají špičky. Pak přidáme pomalu žloutky a mouku. Upečeme ve vyšším plechu (já peču cca 10 minut) a ještě horké potřeme Nuttelou.
Krém: 2 šlehačky, 2 lžíce cukru krupice, 2 ztužovače a 1 lžíci inst. kávy - vše ušleháme a natřeme na vychladlý nuttelový piškot. Na krém poklademe bebe sušenky.
Nakonec ušleháme poslední šlehačku s vanilkovým cukrem, natřeme na bebe sušenky a posypeme grankem. Dáme ztuhnout do lednice a pak už jenom papkáme...
Tento recept není můj, mám ho od kamarádky a ta od jiné..... Ale mám ho několikrát odzkoušený. Tohle je moje už lehce upravená verze a s těmito řezy pokaždé slavím obrovské úspěchy. Nejen, že velmi efektně vypadají (pokud se vám ovšem zrovna nepovede lehce připálit piškot, jako tentokrát mě:-))),ale hlavně jsou opravdu VYNIKAJiCÍ!!!! Vážně skvělé!!!! Určitě zkuste, nebudete litovat a pro hosty budete hvězdy:O)))

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Nadys 14. 5. 2017, 12:10
(F)
Monisha 11. 12. 2007, 18:09
musím potvrdit (Y) (Y) (Y) jsou vážně vynikající (clamp) (clamp) (clamp)mohla bych je jíst denně :-$ (flower)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie