Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbilo 12 návštěvníků)

Tučňáčci-nebo světlé úlečky :o))

0.0
Tučňáčci-nebo světlé úlečky :o))

Potřebné ingredience

Recept od Katerina S.(Kattty) ID17365. Děkuji :o)))
70 g piškotů (mletých),
80 g mletého kokosu,
100 g moučkového cukru,
60 g másla,
1 lžíce rumu,
5 lžic mléka,
+ nutela + spodní piškoty + mandle na zdobení + poleva.

Postup přípravy

Rozpis na cca 30ks. Doporučuji dvojnásobnou dávku, jsou fakt MŇAM :o)))))))))) Vypracujeme hmotu tak, aby se nelepila, odstavíme do chladna. Tvoříme kuličky, plníme formičky, přidáme nutelu, přilepíme piškot. Nechame v chladnu. Napůl namočíme do polevy, zdobíme půlkami mandlí (křidélka), čtvrtkami (zobáčky), tmavá a bílá poleva nebo zdobící máček (očička). TIP1: kuličky před plněním formiček lehce obalíme v piškotovém prášku, úlečky jdou pak krásně vyklápět, TIP2: nutelu dáme do pytlíčku, ustřihneme růžek a plníme :o)))

Bombičky+úlečky+tučňáčci dohromady cca 130ks

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Raguella 22. 12. 2008, 11:08
Dobrý den,tak já jsem je vyrobila už i minulý rok a musím říci,že jsou opravdu (Y) (Y) mnamozní!! |:o) |:o)Děti si moc pochutnávali (zajic).Doporučuji vyzkoušet! (clamp) (clamp) Míša s (Z) (X)
cunicek 23. 12. 2008, 20:58
@Raguella (F) Dobrý večer Míšo (F), dělala jsem je i letos :-), je to trošku piplačka :-$, ale výsledek stojí za to (clamp), každý je mooc obdivuje (Y), tohle jsou letošní http://www.mimibazar.cz/rodinne_foto.php?id=1546847 :-). Přeji krásné (banky), hodně (G) (G) (G) (G) (G) a (novy rok). Marta (hello)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie