Zobrazit přihlášovací formulář

Vánoční cukroví

Přidat recept
(recept si oblíbilo 13 návštěvníků)

PUDINKOVÉ CUKROVÍ-SUPROVÉ I DO LISU

0.0
PUDINKOVÉ CUKROVÍ-SUPROVÉ I DO LISU

Potřebné ingredience

500 g hladké mouky,250 g močk.cukru,250 g másla,3 vejce,4 sáčky vanilkového pudinku(já dala čokoládové-super),1 sáček kypřícího prášku,marmeláda

Postup přípravy

Vypracujeme těsto,vykrajujeme nebo použijte lis.upečeme.vychladlé slepujeme marmeládou a pak poléváme čokoládou..Na foto jsou na pravo...

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

etno 12. 12. 2008, 14:49
Ztratila jsem recept na své oblíbené pudinkové cukroví a jsem ráda,že jsem našla Váš recpt.Mám upečeno,teď mě čeká slepování.Díky za recept. (andel) (andel)
palouk 14. 12. 2007, 21:05
Já tenhle recept pekla včera a opravdu moc výborné dělala jsem jej z poloviční dávky a úplně to stačí. Všem doporučují (andel)
wertzuiop 15. 12. 2007, 18:58
@palouk Já je také dělala z poloviční dávky. (H)Jsou jemné,takové lehké,no prostě perfektní-Ty milujeme všichni (L)
růžík 14. 12. 2007, 20:36
Milá Maruško :-) :-) :-), tak jsem dnes upekla Vaše pudinkové cukrovíčko, moooooc pěkně se pracuje s těstem (clamp) a při pečení se moc nerozjede (clamp) takže mooc pěkné vypadá (clamp).Zítra naplním trvanlivým krémem ze salka (jezisek) a jsem moc zvědává co tomu řekne rodinka (X) (Z).Eva
wertzuiop 15. 12. 2007, 19:04
@růžík děkuji za pochvalu.Já jsem je letos mazala jen marmeládou,ale loni jsem je namazala obyčejným máslovým krémem a bylo to taky super.letos mám hodně cukroví z krémem,tak to musím někde vykompenzovat marmeládou a tak.Můžu vás poprosit o recept na krém ze salka? ;-)Že bych ho taky do něčeho nacpala *-)Ještě jsem ho nikdy ani nejedla,tak za pokus by to stálo.Moc prosím.... (L)Jinak všem přeji krásné Vánoce..... (kolednici) (banky) (snehulak) (darecek)
růžík (upraveno) 16. 12. 2007, 0:07
@wertzuiop Letos jsem zkoušela trvanlivý :100% tuk jednu kostku 250g rozpustit ,nechat vychladnout a zašlehat plechovku salka ( krém není tak tuhý, ale na slepování cukroví akorát a prý dlouho vydrží), nebo plechovku salka vaříme ve vodě asi 2 hodiny (salko skaramelizuje ),necháme vychladnout a pak ušleháme s máslem ( tenhle krém je naprosto úžasný) (L) (L) (L) Eva
wertzuiop 16. 12. 2007, 1:19
@růžík Strašně moc děkuji,určitě vyskouším,myslíte,že už bych ho mohla udělat *-),Vydrží do vánoc? (banky) (koule)Děkuji Marie (L)
růžík (upraveno) 16. 12. 2007, 19:21
@wertzuiop Podle paní od které mám recept,vydrží krém měsíc takže já včera vše naplnila a nevyšlo mi to tak jsem dělala ještě jednu dávku krému krerý mi zase zbyl :-D tak jsem do něk nasypala kokos a různé zbytky a udělala kuličky ;-) obalene kokosem a jsou super (Y). Ať se Vám daří (vanoce). Ještě poznámečka já z krému cítila malinko ten tuk ač paní tvrdila že to salko tuk přebyje tak jsem kápla trošičku tresti a byl výborný a abych vás neuvedla v omyl, trvanlivý je ten s tukem !!!! Máslový se skaramelizovaným salkem vydrží jako každý máslový krém tedy tím plnit opravdu těsně před vánocemi:o)
wertzuiop 16. 12. 2007, 18:25
@růžík Děkuji,rady beru na vědomí a hned jak bude troška klidu,tak se do toho dám :-) :-) :-),tedˇ jsem zrovinka dopekla šlehačkové cukroví na slano,tak dneska už nic dělat nebudu...ale až se do toho pustím,tak dám hned vědět,jak to dopadlo.... (L) (kolednici) (banky) (darecek) (snehulak) (zima) (vanoce)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie