(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
KEFÍROVÁ BUCHTA
Potřebné ingredience
350 g hladké mouky,250 g cukru,1 acidofilní mlíko, 1 1/2 lžičky jedlé sody,2 lžíce kakaa,100 ml oleje.
Poleva: 120 g másla,120 g cukru,2 lžíce mléka,lžíci van.pudinku,3 lžíce kakaa
Postup přípravy
Vymícháme těsto,upečeme.Vychladlé potřeme polevou,která je na buchtě to nejlepší!Poleva:máslo rozpustíme ve vodní lázni,přidáme ostatní věci-pudink-prášek-ne uvařený!,a vymícháme na hladkou polevu a rozetřeme,a dáme chladit do lednice.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

Kabu
(upraveno)
20. 5. 2007, 14:31
Moc děkuji, určitě váš recept vyzkouším
Pak dám vědět, jak se buchta povedla


nahlásit

Kabu
(upraveno)
20. 5. 2007, 14:11
Dobrý den, toho acidofilního mléka dáváte celý litr? Nebo snad menší balení? Děkuji za upřesnění

nahlásit

kosina
(upraveno)
20. 5. 2007, 14:22
@Kabu
Dobrý den,dávám to menší balení-ted ale nevím,kolik tam toho je,jestli 250 nebo 500 ml,ale to uvidíte podle hustoty těsta,nesmí to být moc řídké ani tuhé,normálně aby se dalo vylít na plech.
nahlásit