(recept
si oblíbilo 10 návštěvníků)
Bayles...
Potřebné ingredience
2 Salka,0,5 litru Rumu,1 balíček mandlového pudinku,0,5 litru mléka
Postup přípravy
Uzavřené konzervy Salka vař 2 hodiny ve vodě.Nech shládnout...V tom čase uvař klasiku pudink.Nech schládnout...Vem mísu,nalij otevřené Salka,Rum a studený pudink...Nebude to vypadat valně-to mi věř-ale mixér z toho udělá mňamku jako trám...Nalij to do flašek-vyjde to na dvě půllitrovky.Přeju hezký pokec s kámoškama ;o))
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
sluníčko77
(upraveno)
7. 1. 2008, 20:05
ahojki... jen malinkatý dotaz nešlo by to bez rumu???asi to pak bude menší trvanlivost ale muže se dat aroma???prosím pisněte děkuji...
Bucifalek
(upraveno)
8. 1. 2008, 9:22
@sluníčko77
Dobrý den Hani, protože jsem kojící, tak si taky nemohu dovolit rum. Řešila jsem to půllitrem převařeného mléka (kvůli trvanlivosti). Pravda, za rumem tomoc nechutná, je to sladké, ale je to mňamka
Hanka V.
(upraveno)
7. 1. 2008, 20:14
@sluníčko77
Hani určitě to půjde, ale ten rum tomu dodává tu chuť toho "alkoholu" navíc to uvařené salko je hodně husté plus hustý puding, to by nemělo s likérem nic společného, jedině to pak baštit lžičkou
Hanka V.
(upraveno)
6. 1. 2008, 22:04
Evi já zapoměla napsat, vyzkoušela jsem ho na Silvestra a večer nebylo co pít Měla jsem strach z toho vaření Salka, dopadlo to v pohodě, horší bylo udržet se a po otevření konzervy ho nesežrat Mňam Pak už to bylo jednoduché, a hlavně je to strašně dobré, určitě budu dělat místo vaječného koňaku, nemá to chybu
srandista
(upraveno)
10. 1. 2008, 9:59
@Hanka V.
To jsem ráda ,že chutnalo...Nám to taky ubejvá Mějte hezký den...
dedkova
(upraveno)
19. 12. 2007, 8:46
Evy, malý dotaz Včera jsem zkoušela uvařit Bailyes a ono mi to přes noc v ledničce neztuhlo Uvařeno přesně podle návodu, kde se stala chybička???
srandista
(upraveno)
6. 1. 2008, 21:28
@dedkova
Pmlouvám se za pozdní odpo,ale chybička není nikde-ono to nemá být husté jako vaječný likér,ale má to dostat takovou konzistenci hladkou a řídší než vaječňák.Takže klidně požívat a těšit se z prima večera
Jandulka
(upraveno)
16. 12. 2007, 21:47
Tak tady se opravdu musím přidat k diskusi. Přesně podle tohoto receptu dělám každý rok a je to bezkonkurenční likérek¨
srandista
(upraveno)
17. 12. 2007, 10:32
@Jandulka
taky tak...je to mňamka a dobře se u toho sedí.....pěkné Vánoce
SAARKAA
(upraveno)
26. 12. 2007, 21:30
@srandista
Evi taky jsem ho udělala podle vašeho receptu a je to naminka veliká
wicht
(upraveno)
14. 12. 2007, 8:10
holky, já jsem to dělala včera a dala jsem to do lednice a mě to nějak zhoustlo... je to normální?
srandista
(upraveno)
16. 12. 2007, 20:35
@wicht
Je to normální....A chutnalo?
mmili
(upraveno)
14. 12. 2007, 6:06
Znám je to výborné, ale já ještě do toho všeho přidávám uvařený šálek instantní kávy!!!
srandista
(upraveno)
16. 12. 2007, 20:36
@mmili
Jak velký je ten šálek-že bych to zkusila trochu jinak?