Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbilo 14 návštěvníků)

Fazolová polévka s rajčatovým protlakem

0.0
Fazolová polévka s rajčatovým protlakem

Potřebné ingredience

Fazole, cibule, česnek, hladká mouka, malý rajčatový protlak, zeleninový vývar nebo vývar z masoxu, mrkev, klobása nebo párky

Postup přípravy

Na noc namočíme fazoli do studené vody. Připravíme si vývar a povaříme v něm fazoli. Necháme vychladit. Mezitím na oleji zpěníme cibuli s česnekem, zasypeme 2 PL hladké mouky, přimícháme protlak a zasmáhneme. Odstavíme ze sporáku a přidáme hrnek studené vody. Pořádně rozmícháme. Zásmažku přidáme do vychlazeného vývaru. Podle potřeby přidáme sůl, pepř a majoránku a přivedeme do varu, až fazole změknou. Pak přidáme mrkev a kolečka klobásy nebo párků a chvíli povaříme.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

SONDORKA 10. 6. 2012, 20:19
Právě jsem dovařila a je výborná, přidala jsem jen trochu mražené zeleniny a mám oběd na zítra do práce (Y)
tajpa 11. 6. 2012, 11:35
@SONDORKA Děkuju, jsem ráda, že vám chutnalo (Y)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie