(recept
si oblíbili 4 návštěvníci)
Květákovo-mrkvová polévka
Potřebné ingredience
1/2 květáku, 1 mrkev, jíška, muškátový oříšek, sůl
Postup přípravy
Na rozehřátý tuk nasypeme mouku a upražíme světlou jíšku. Zalijeme studenou vodou, osolíme, opepříme a vložíme na kousky pokrájenou zeleninu . Vaříme asi 15 minut.
Polévku rozmixujeme, je-li příliš hustá, zředíme trochou vody. Přidáme sůl a muškátový oříšek.
Na talíři posypeme posekanou pažitkou a opečenými rohlíky na kostičky.
Polévku rozmixujeme, je-li příliš hustá, zředíme trochou vody. Přidáme sůl a muškátový oříšek.
Na talíři posypeme posekanou pažitkou a opečenými rohlíky na kostičky.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé