♥♥♥JAHODOVÉ ŘEZY♥♥♥
Potřebné ingredience
TĚSTO: 100 ml oleje 200g ml. cukru 100 ml horké vody 1 vanil. cukr 1 prášek do pečiva 100 g polohr. mouky 100 g hl. mouky 4 vejce KRÉM: 750 g jahod (črstvé, mražené, dřeň) já měla i ostružiny, proto tmavá barva krému 3 jahodové pudinky 2 tvarohy 200 ml vody ŽELATINA: 400 ML ŠŤÁVY 1 pudink nebo 2 červené želatiny na dort (to mám vyzkoušené!)
Postup přípravy
MEZI TÍM PŘIPRAVÍME KRÉM. DO NAMAČKANÝCH JAHOD ( JÁ MĚLA MÁLO JAHOD, TAK JSEM ZAMÍCHALA I OSTRUŽINY) ZAVAŘÍME PUDINKY, ROZMÍCHANÉ S VODOU, OSLADÍME PODLE CHUTI, PO VYCHLADNUTÍ VMÍCHÁME TVAROHY. NANDÁME NA PIŠKOT A ZALIJEME ŽELATINOU.
ŽELATINU PŘIPRAVÍME PODLE POSTUPU NA OBALE.
NECHÁME V LEDNICI MINIMÁLNĚ 2 HODINY, TEDY POKUD TO VYDRŽÍ:-))) U NÁS NE:-))
KRÉM JE TMAVŠÍ, PROTOŽE JSEM PŘIDALA K JAHODÁM OSTRUŽINY
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé