Zobrazit přihlášovací formulář

Moučníky, poháry

Přidat recept
(recept si oblíbil jeden návštěvník)

Jahodový řez

0.0
Jahodový řez

Potřebné ingredience

Přísady na buchtu.(buchta je podle paní Pavlinky) zbytek moje fantazie.
hrnky hladké mouky, 2 hrnky cukru (krystal), 1 hrnek rozpuštěného másla, 4 vejce, 1 prášek do pečiva
1 hrnek sodovky.
1 želatina koupená v obchodě
krém jen jeden tvaroh a jedno pomazánkové máslo a 4 lžice cukru moučka. Kapka mléka
Jakékoliv ovoce.

Postup přípravy

Přísady na buchtu sšechny smícháme dohromady a vylejeme na vymazaný plech. Pečeme 30 minut na 180 stupňu. Jak buchta schládne tak ji pomažeme polevou smíchanou ze všech přísad na polevu. poklademe ovoce a zalijeme želatinou. dáme vychladnou. Je to mňamka. Ham

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Ilonáček 26. 6. 2009, 13:41
(clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
Dadaa 25. 6. 2009, 21:33
Snad jsem nic nepřehlédla, ale kolik je tam, prosím, těch hrnků mouky? Děkuji.Dáda

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie